#VILÁGOM

Idén mutatják be a Spice Girls musicalt

2012. június 28., csütörtök 12:20

A Spice Girls idén megadta rajongóinak, amire már régóta vártak, kedden újra összeálltak Londonban, hogy bejelentsék a dalaikon alapuló musical hírét – adta hírül a Huffington Post. A producerek hangsúlyozzák, hogy a Viva Forever című musical nem csupán a zenekar történetéről szól, arra is törekszenek a darabban, hogy bemutassák, a 90-es évek Girl Power csapata mennyit tett azért, hogy rajongóik magabiztosabbá váljanak ebben a férfiak uralta világban. Természetesen a barátság és annak hírnévvel mérgezett viszontagságai is terítékre kerülnek a musicalben, amelyet decemberben mutatnak be Londonban.

A Spice Girls és II. Erzsébet királyné
A Spice Girls és II. Erzsébet királyné
Fotó: Northfoto

„Egy teljesen új generációnak mutatjuk be a Girl Powert” – jelentette ki Victoria "Posh Spice" Beckham a sajtótájékoztatón Emma Buntonnal, Geri Halliwellel, Melanie Chisholmmal és Melanie Brownnal (vagyis Baby, Ginger, Sporty és Scary Spice-szal).

A producerek a Viva Foreverrel ugyanazt a hatalmas női rajongói bázist célozzák, amit az ABBA musical, a Mamma Mia is elért. Ha bejön nekik, nyilván nem állnak meg itt, a Mamma Miát is 14 nyelven játsszák azóta, és Meryl Streep főszereplésével filmes adaptáció is született belőle 2008-ban.

A Spice Girls musical 4 barátnő történetét meséli el, akiknek kapcsolatát próbára teszi, amikor bejutnak egy televíziós tehetségkutató műsorba. A musicalt Jennifer Saunders humorista-vígjátékíró írta (aki a Absolutely Famous társszerzője is), producere pedig az a Judy Craymer, aki a Mamma Miának is volt. És persze elhangzanak majd a legnagyobb slágerek is benne, mint a „Wannabe”, vagy a „Spice Up Your Life”.

A Viva Forever musical sajtóbemutatója a tervek szerint november 27-én lesz és december 11-én lesz az első nyilvános előadás a londoni Piccadilly színházban.

A Huffingtin Postban olvashattuk azt is, hogy Victoria Beckham eléggé behisztizett azon, hogyha a szintén tervezett filmes adaptációban Geri Halliwellel és Melaine Brownnal javaslatára Angelina Jolie játszaná az ő szerepét, Mel B-nek pedig az nem tetszett, hogy őt Jada Pinkett-Smith alakítsa, helyette Zoe Saldanat szeretné. Halliwell Julianne Moore-nak, Emma Bunton Kate Hudsonnak,  Melanie Chisholm pedig Kate Bekinsale-nek örülne legjobban.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2012.06.28 17:45:05baucis

    "Victoria Beckham eléggé behisztizett azon, hogyha a szintén tervezett filmes adaptációban Geri Halliwellel és Melaine Brownnal javaslatára Angelina Jolie játszaná az ő szerepét" - Ennek van értelme????

  • 2012.06.29 12:02:26calvin&hobbes

    Absolutely famous?????? ha legalább az imdb, wikipedia stb lenne használva mint forrás rögtön látnátok hogy az bizony absolutely fabulous. egy csöppet bizony pongyola cikk...

  • 2012.06.29 12:04:46calvin&hobbes

    muhahaha most látom csak hogy az még ki is van emelve és ha rákattint a naiv olvasó mit ád a wiki.... a valódi címet. gyerekek ennyire nem szarhattok bele....

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta