#VILÁGOM

Ma indul a Titanic

2012. április 13., péntek 17:47

A Nemzetközi Titanic Filmfesztivál hazánk Magyarország legnagyobb nemzetközi filmes eseménye. Idén a szervezők tervei szerint a magyar film ünnepe is lesz.

titanic2

A Titanic luxushajó 100 éve süllyedt el, a Titanic Nemzetközi Filmfesztivál 19. éve az egyik legrangosabb magyar filmes esemény. Programjában az elmúlt években is szerepelt számos magyar alkotás, ám az igazi megmérettetés a magyar filmipar számára eddig a Magyar Filmszemle volt. Mivel azonban úgy tűnik, ezt jövőre már nem is rendezik meg, így a Titanic szervezői úgy döntöttek, a külföldi filmek szemlézése mellett magukra vállalják a Filmszemle egykori funkcióját is.

A Titanic Filmfesztivál mától 6 helyszínen várja az érdeklődőket április 21-ig. A helyszínek: Uránia Nemzeti Filmszínház, Toldi mozi, KINO, Örökmozgó, Filmmúzeum, A38.

A jegyárak minden moziban egységesen 1000 forintba kerülnek. A részletes programról a Titanic Filmfesztivál honlapján tájékozódhatnak. Érdemes a kinézett időpont előtt legalább félórával odaérni, egyrészt, mert másként már ritkán kaphat jegyet, másrészt, mert a filmeket - ahogy eddig is -, eredeti nyelven, angol felirattal és magyar hangalámondással vetítik, így, akinek szüksége van rá, még fejhallgatót is kölcsönözhet.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta