#VILÁGOM

Hajós András büszke, lusta, és szarik a bulvárra

2012. április 10., kedd 19:47 |

A műsorvezetőt 2003 óta ismerik a tévénézők, a közel 10 év alatt megfordult már a TV2-nél, a Viasat3-nál, egy hajtűkanyarral végül az RTL Klub Heti hetes című közéleti műsorában kötött ki, most pedig a Csillag születik 4. szériájában is láthatjuk zsűritagként. A tévés szereplések mellett zenekarára, az Emil.RuleZ!-re is jut ideje, most dolgoznak egy új albumon.

Hiába szerepel Hajós András majdnem 10 éve a tévében, rádióban, mégsem állandó szereplője a bulvársajtónak, ahogyan sokan mások örömmel megtették és teszik is hétről hétre. A politika már régóta érdekli, a zene is. A Heti hetes című műsor számára egyfajta fórum, ahol őszinten elmondhatja a véleményét mindenkiről, az Emil.RuleZ! pedig egy olyan hobbi, ahol másik szenvedélyének, a zenének élhet. A Momentán Társulat által szervezett Improvizációs Fesztiválon először lépett a közönség elé Hajós, akivel fellépése előtt beszéltünk, majd az előadását is megnéztük.

Hajós elmondta, nem készült az Improfesztiválra, ami tök logikus, hiszen ez a rendezvény, mint a neve is mutatja, a rögtönzésről szól. Egy konkrét terve volt csak: a közönséggel együtt egy dalt írni, ami sikerült is. A tévés azt is elárulta, miért nem lett bulvárceleb belőle: az elmúlt években sajtón keresztül a közvéleményt igyekezett mindig is arra kondicionálni, hogy van egy határ, amin belül együtt lehet vele működni, de azon túl nem. "Amennyiben hazugságokat írnak rólam a bulvárlapok, akkor a legbölcsebb, ha nem tagadok, nem magyarázkodom, hanem egész egyszerűen leszarom" - vallja, és így egy csomó fejfájástól meg tudja kímélni magát. Ráadásul foglalkozhat helyette azzal, amit igazán szeret: szerepelhet, biciklizhet, zenélhet vagy úszhat. Ennek ellenére nem egy sportőrült: „Büszke vagyok és lusta: ez a killer combination.”

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2012.04.11 08:54:52ompoly

  En birom a hajost! Lattam mult heten onallo stand upjat. Jokat rohogtem.

 • 2012.04.11 11:30:14Messidor

  A Heti Hetesben evek ota o a legjobb.Mistani zsuritagsagaval nem igazan vagyok elegedett,alaposan visszafogja magat.Az Emil Rulez elso lemeze k.jo volt,azota kisse halvanyabb-azt sem tudtam,hogy letezik meg-,de szinpadon is elvezet hajost nezni.Jo,hogy nem dol be a bulvarmedianak,igy meg hiteles ember maradhat!

 • 2012.04.11 20:12:30Picicsibe a szexistennő

  Én is szeretem. Tök jó fej! :)

 • 2012.04.13 14:57:10teach me

  Nekem is szimpatikus, amiket mondd. Néha láttam zsűri tagként, szerintem nagyon korrekt.

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta