no

Korea, csili és pornó hétvégére

Pszichológusok és filmek, pornó, szex, erotika, nemiség

Odeon Lloyd mozi , február 17. 20 órától

A Magyarhangya olyan témákat válogatott össze 2012 tavaszi félévére, amelyek mindannyiunkat érdekelnek, mint például a szex és a szexuálpszichológia.

20 órától Alexis Dos Santos filmjét, a Bevetetlen ágyakat vetítik, ezt követően 21:45-tól beszélgetés következik, majd meghallgathatjuk Hevesi Kriszta (ELTE PPK szexuálpszichiológa tanár),  Sepsi László (Prizma folyóirat Erotika és pornográfia számának szerkesztője) valamint Szilágyi Gyula (szociológus, író, a Tiszántúli és Nagyvárosi Emanuelle könyvek szerzője) előadását. A moderátori feladatokat Rebák Tamás látja el.
Jegyár: diák, nyugdíjas 1000/ felnőtt 1300

stockfresh 47529 passionate-couple-in-love-indulging-in-sexual-i

Koreai filmklub az Örökmozgóban 20:30-tól

Örökmozgó mozi 20:30-tól

Utolsó mozielőadásához érkezett az Örökmozgó dél-koreai filmklubja.  Ez azonban nem jelenti az eseménysorozat megszűnését: a helyszín márciustól a Koreai Kulturális Központ lesz, ahol várhatóan egy helyett havonta két alkalommal fog jelentkezni a megújult filmklub. Pénteken este fél 9-től a Szinglik című 2003-as romantikus komédiát vetítik. A dél-koreai film válasza a Bridget Jones naplójára.
A filmet eredeti koreai hanggal és magyar felirattal vetítik, a belépés pedig felnőtteknek 600, diákoknak 450, míg nyugdíjasoknak 300 forint.

Magyar népmesék maraton

Kecskemét Otthon Mozi péntek, szombat, vasárnap

A Kecskeméti Ifjúsági Otthon három egész napon át tartó, minden korosztály számára izgalmas programmal ünnepli a 100. magyar népmese, a Rest legényről megjelenését február 17-19-én. A szervezők nem voltak restek, így aztán a Magyar Örökség-díjas Kecskemétfilm Kft. (Kecskeméti Rajzfilmstúdió) száz népmeséje mellé számos vidám kísérőprogram társul: Csörömpölők koncert, mesél és zenél Szilágyi Áron, szájdobol Mc Döme, Szabó Balázs és Hegedűs Zoltán zenél,  de lesz néptánc és népzene is.

Erőspaprika-evő verseny

Mezcal étterem, szombat 19 órától

Az erőspaprika-evő verseny résztvevőinek a következő paprikákkal kell megküzdenie: magyar hegyes erős, kalocsai csípős paprika szósz, chipotle szósz, jalapeno paprika, friss chili paprika, habanero paprika. A házigazda Ganxsta Zolee. A nyeremények : 50.000 Ft értékű utalvány amely lefogyasztható a Mezcalban, 1 hónapos fitness és wellness bérlet a Life 1 felajánlásával,1 karton dobozos rozébor a DROP felajánlásával, egy 2 személyes VIP belépő a Budnight jóvoltából és végül a Coronita felajánlásával egy rekesz Coronita sör. A versenyre nevezni az étteremben lehet. Nevezési díj: 1500 forint, a belépő: 2000 forint, ami lefogyasztható.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek