TREND

Tavaszi virágpompa

2009. május 3., vasárnap 22:37

Minden zöld odakint, ideje már, hogy ez az életérzés beköltözzön a lakásunkba is. Mindegy, hogy cserepes, vágott vagy ikebana, csak növény legyen.

novenyaszobabanOtthonunkba frissességet vihetünk tavaszi virágokkal is. Sokféle cserepes növény közül választhatunk, amelyek jól elhelyezve üdítő látványt nyújtanak. De az is jól néz ki, ha különösebb rendezgetés nélkül többet is felhalmozunk az egyik sarokban.

Szépen mutatnak a vágott virágok is, ha valaki szereti – ezek esetében sok múlik azon is, milyen vázába tesszük; a minta és a stílus passzol-e a virág színeihez és karakteréhez.

Komponálhatunk ikebanát is, csak ügyeljünk arra, hogy a szivacs, amelybe a növényeket tűzködjük, mindig elég nedves legyen.

A bejárati ajtó se maradjon díszítetlenül: száraz vagy élő növényekből, virágokból szép kopogtatót készíthetünk rá – a hozzánk betérők és saját magunk örömére.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta