TREND

Nyereményjáték: Küldd be a kedvenc családi fotódat!

2010. március 18., csütörtök 13:13

veraAz idei magyar Sajtófotó kiállítás kísérőtémája
A divat világa a fotográfiában - tegnap és ma. Divatdiktátor azonban minden családban van, nemcsak a híres Missoni klánban, és a családi fényképeken véletlenül akár divattörténeti kincseket is felfedezhetünk.

Ha a nagymama hámos rokolyájáról készült remekmű, vagy a lánya hetvenes évekbeli Twiggy-imitátor szerelése fennmaradt a családi albumban, oszd meg velünk!

Kortárs képeket is várunk, érdekesen öltözött családtagokról, trendsetter gyerekekről.

A fotókat az alábbi e-mail címre várjuk: szerkesztoseg@divany.hu

A legjobb fotók beküldőit a március 19. és május 2. között a Magyar Nemzeti Múzeumban megrendezendő Sajtófotó kiállításra szóló belépőjegyekkel jutalmazzuk.

 

sajtonagy

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta