TREND

Keira Knightley bőrben terpeszt

2012. április 6., péntek 14:26

27 éves színésznő a szezon legjobb bőrszerkóiban cigizik az Interview magazinban. Ha már elege van a pasztell színekből, ez az editorial biztos tetszeni fog önnek!

Az Interview magazin az 1985-ben született angol színésznőt, Keira Knightley-t tette áprilisi címlapjára, abból az alkalomból, hogy elkészült a színésznő legújabb, fenekelős és szadomazo jelenetekben gazdag, Veszélyes vágy című filmje. Knightley-val David Cronenberg kanadai filmrendező készíthetett interjút a lapnak, melybe itt beleolvashat.

A színésznőt Mert & Marcus fotózta, Knightley a szezon ultramodern Louis Vuitton, Yves Saint Lauren és Balenciaga bőrcuccaiban pózol – a stylist a magazin divatszerkesztője, Karl Templer volt – írja a a justjared.com. A fotóra kattintva megnézheti az összes sötét hangulató képet!

A sorozat többi képéért kattintson a képre!
A sorozat többi képéért kattintson a képre!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta