TREND

Szétretusálta Monica Belluccit az olasz Glamour

2012. március 31., szombat 07:17

A huszadik születésnapját ünneplő olasz magazin alig felismerhetőre photoshoppolta a 47 éves Monica Belluccit.

Az olasz Glamour most ünnepli huszadik születésnapját, évfordulós kiadásuk címlapjára pedig az olaszok egyik kedvenc hírességét, az umbriai származású Monica Belluccit tette. A 47 éves Belluccit katasztrófálisan fiatalra photoshoppolták a borító kedvéért, valós koránál 20 évvel fiatalabbnak tűnik a napsütötte, nyárias hangulatot árasztó vidám címlapon.

mocicabelluciitalianglamour20years

A muffinokkal –és kifejezéstelenül merev arccal– pózoló színésznő Dolce & Gabbana ruhában fújja a gyertyát, természetesen nem véletlenül, hiszen ebben a szezonban ő a márka egyik arca – a másik arc az 1984-ben született Bianca Balti. Bellucci egyébként nagyon jó tartja magát, teljesen fölösleges ennyire sterilre retusálni: két szülés után is bátran monokinizik, simán vetkőzik filmjeiben, és igazi szexszimbólum annak ellenére, hogy saját bevallása szerint nem tornázik rendszeresen.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta