TREND

Justin Bieberből megpróbáltak férfit faragni

2012. március 22., csütörtök 10:42

A Complex Magazin legfrissebb címlapja kedvéért véresre verette a kanadai tinisztárt, aki még összeverve is babaarcú és jólfésült.

A Complex Magazin fennállásának tizedik évfordulóját ünnepli a jövő hónapban, ennek örömére az éppen 18. életévét betöltött, kisfiús arcú popsztárt, Justin Biebert kérték fel, hogy összeverve pózoljon a címlapjukon.

Justin Bieber a Complex Magazinban
Justin Bieber a Complex Magazinban
Fotó: Tony Kelly

A Selena Gomezzel nyomuló, enélkül is elég idegesítő tiniceleb igen véres képeket vállalt be, ezzel is jelezve, hogy őt már nem a kamasz kategóriában kell megemlíteni. A múlt havi V Magazinnak készített editorialhoz képest - ahol a reflektorfényben felnőtt Bieber kissé erőltetetten és nevetségesen feszeng a divatos címlapon - ez valóban egy provokatívabb és kihívóbb anyag lett. Kezdve azzal például, hogy BIeber már-már férfinak tűnik benne. A fotósorozathoz kisfilm is készült, melyben az 1994-ben született énekest csokornyakkendőben, a saját stílusához képest kemény zenei aláfestéssel verik véresre a ringben.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta