TREND

Sharon Stone a végzet kortalan asszonya

2012. március 6., kedd 14:04

Az 53 éves színésznő és a még mindig szexi Cindy Crawford a French Revue de Modes címlapján pózol kortalan szexistennőnek sminkelve, a magazin tizedik születésnapja alkalmából.

Két veterán szexszimbólumot tett címlapjára a tizedik születésnapját ünneplő French Revue de Modes. A francia divatmagazin tavaszi-nyári dupla borítóján Cindy Crawford és Sharon Stone pózol a különleges fekete-fehér képeken.

Sharon Stone és Cindy Crawford
Sharon Stone és Cindy Crawford

A saját szépségtermékeket forgalmazó szupermodellt és az 53 éves, mindig kihívó színésznőt, a neves francia fényképész, Thierry Le Goués örökítette meg. Goués már 1986 óta divatfotózással foglalkozik, készített már címlapot a Harper's Bazaarnak és a Vogue-nak is, olyan divatházak kampányképeit fotózta, mint a Levi's, az Yves Saint Laurent vagy a Moschino.

A hollywoodi csillogás témakörét végigjáró sorozat stylistja Marcel Rocha volt, aki az egykori Pepsi reklámarcon nem sokat változtatott, viszont Sharon Stone alig felismerhető a fekete parókában, erős sminkben.

Stone bevállalós képei érthetőek, áprilisban kezdi forgatni az Amerikai história X rendezőjével, Tony Kaye-jel legújabb erotikus thrillerét – írja a Vulture.com. Crawford kitárulkozásán sem kell meglepődni, a szupermodell ugyanis még mindig folyamatosan dolgozik, tehát nem árt neki a hírverés.

Ki a jobb?

  • 116
    Stone tetszik
  • 173
    Crawford sokkal jobb

A magazin werkfilmeket is készített a hírességek fotózásáról, és bár mind a képeknek, mind a videóknak kevés köze van a tavaszi-nyári szezonhoz, elég ütősre sikerültek, azt meg kell hagyni. Önnek melyik változat tetszik jobban? A kamionok között flangáló Crawford, vagy a rendőrök előtt pisztollyal hadonászó Stone?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta