TREND

Film készül a cipőimádó nőkről

2011. június 30., csütörtök 14:54

A Szex és New York után most végre komoly kezekbe került a női cipőfetisizmus témája: a dokumentumfilmben civileket, sztárokat és tervezőket is megszólaltatnak - írja a Glamour. VIDEÓVAL.

Ha azt nézzük, hogy mostanra mekkora evidencia lett a nők cipőimádata (főleg az amerikaiaké), meglepő, hogy csak most jön ki az első hivatalos dokumentumfilm a témában. Bár még nem lehet tudni, hogy a God Save My Shoes (Isten óvja a cipőimet) című filmet mikor mutatják be, a trailere láttán állíthatjuk, hogy a lehető legtöbb szemszögből igyekszik körüljárni a nők és cipőik meghitt kapcsolatát.

Felbukkan például Fergie, aki az előzetesben kissé közhelyes módon állítja: „Egy cipő elmondja, ki vagy, egy történetet mesél el rólad”, de Kelly Rowland is beavatja a nézőt a cipőkkel kapcsolatos titkaiba. Egy üzletasszony 300 pár lábbelijével dicsekedik, Filipa Fino Vogue-szerkesztő pedig kifejti: „Egyetlen kiegészítő, amit a lábadra veszel fel, meg tudja változtatni az egész külsődet, a viselkedésedet: ez erő”.

Természetesen nem maradhatnak ki az olyan neves cipőtervezők sem, mint Pierre Hardy vagy Christian Louboutin, aki így fogalmazza meg a lényeget: „A nők intim kapcsolatban vannak a cipőikkel. Ez nem csupán egy tárgy: kiváltság”.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta