TREND

6 dögös, nyári sort - Dobd fel magad!

2011. június 8., szerda 07:24

Rikító narancssárga, tarka mintás vagy éppen csipkézett szegélyű: a Refinery29 néhány olyan rövidnadrágot gyűjtött össze, amelyek annak ellenére, hogy helyenként feltűnést kelthetnek, egyszerre szolidak és trendik. Ötletnek mind remek.

A nyár komolyan vette, hogy beköszönt, amihez nem árt, ha a ruhatárunk felturbózásával is igyekszünk alkalmazkodni. A Refinery29 ebből az alkalomból a legkülönlegesebb rövidnadrágokból válogatott össze néhány figyelemreméltó példányt: van, amelyik a forrónacik rövidségét kombinálja az eleganciával, de olyan is akad, amelyik a játékosságával nyerheti el a tetszésedet. A válogatásból mi is válogattunk.

Mintha csak egy szoknyát látnál

Az említett válogatás az elhasznált farmerek rövidre vágott verziói helyet leginkább az élénkszínű és sajátos mintázatú darabokra koncentrál. A Free People Lost Temple Skort névre hallgató nadrágszoknyája (vagy inkább szoknyanadrágja) például tipikus esete a praktikum és a nőiesség együttállásának: az első látásra lenge miniszoknyának tűnő ruhadarab tetszetős levendulaszínéhez remekül passzol a habkönnyű, fehér vagy krémszínű műselyem-felső. A Free People 12500 forintnak megfelelő összegért kínálja.

A magasított derék most nagyon dívik

Az Asos hosszított szárú és magasított derekú modellje egészen más szemszögből közelít a nőies sorttrendhez: élénk narancssárga színe garantáltan magára vonz minden tekintetet, mégsem hivalkodó, sőt, a hozzá tökéletesen illő övvel kifejezetten szolid és elegáns. (10000 forint) Utóbbi egyébként a Refinery29 egyik kedvenc darabja, de a Kenny Guadalajara-rövidnadrágra is esküsznek: a kézzel szőtt mexikói, dél- és közép-amerikai motívumok által ihletett tarka minták egyszerre kölcsönöznek csinos és játékos külsőt a viselőjének. Figyelem, csak tökéletes alakúaknak.

Aranyflitter, cakk és csipke

A Carin Wester szintén magasított derékban utazik: merész, aranyflitterekkel díszített nadrágjukhoz csak egy jól megválasztott felsőre van szükség, hogy egy tökéletes éjszakai szettre tegyél szert. Úgy fest, az aranyflitter árát jól megkérik: a Pixie Market például 24 ezer forintnak megfelelő összegért árulja. A kevesebb több jegyében érdemes egy pillantást vetni a Lucca Couture élénkvörös modelljére, amely cakkozott szegélyével és az elülső részén látható berakással maximálisan kimeríti a tündi-bündi fogalmát.

Hasonló a helyzet a Julie névre keresztelt Goldie-darabbal, amelyben garantált, hogy begyűjtesz pár bókot: csipkeszegélye és finom megoldásai - például az elöl látható gombsor - egyszerre keltik a kényelmes ruhadarab benyomását és biztosítanak elegáns megjelenést. Gyakorlatilag bármilyen alkalomra felveheted - bár a gumírozott derék talán nem olyan stílusos egy ünnepi megmozdulásra. De akkor is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta