TREND

3 parfüm, ami Zólyomi Zsolt szerint locsolásra alkalmas

2011. április 25., hétfő 09:03

A biztos megoldás lehet még, ha a meglocsolandó nő minden locsoló legény kezébe nyomja a saját, jól bevált parfümjét - tanácsolta a parfümőr. Miután az olcsó locsolókölniket leteszteltük, megkérdeztük a szakembert, nála melyik a top 3 termék, amellyel még a szagokra érzékeny nőket sem lehet kikergetni a világból Húsvét hétfőn.

1. Juliette Has a Gun

Az első jelölt a Juliette Has a Gun márka Not a Perfume nevű parfümje Romano Ricci-től, aki nem mellesleg Nina Ricci olasz származású francia divattervező dédunokája. A parfüm érdekessége, hogy 100%-ban allergénmentes, és mindössze egyetlen alkotóelemből áll. A Cetalox egy kellemesen erotikus, animális, ámbrás jegy, amely meleg, élő mélységet és tartósságot mesél el viselője bőrén.

Zólyomi elmondta, ez a kreáció is úgy készült el, mint sok más híres újdonság - pl. a Chanel No. 5 vagya Thierry Mugler Angel -, hogy egy alkotóelemét túladagolták. Romano illata ámbrás, erotikus, de különlegessége, hogy papíron vagy a levegőbe kifújva szinte nincs is illata. Nem virág, nem gyümölcs, hanem mintha valakinek az élő, langyos bőre volna. Maga a teljes illat csak órák múlva bontakozik ki teljes szépségében. Minden parfümmel jól vegyül, és szépen továbbfejlődik a bőrön. Nagyon tömény Eau de Parfum koncentrációjú, de mivel alapjegy, így nem "fáj" az orrnak. Ez a kreáció mindössze egy hete van az országban, ám a fiatal lányok körében világszerte óriási kultusz a márka.

Juliette Has a Gun
Juliette Has a Gun

2. Lily of the Valley

A második jelölt az angol Penhaligon's márkától a Lily of the Valley, amely egy akvatikus, könnyű gyöngyvirágillat. Ez volt Lady Diana kedvenc parfümje is. Nincs túlbonyolítva, egyszerű és tiszta. Előnye, hogy kortalan: 9 éves kislánytól 90 éves dédiig bárki kaphatja. Egy rosszul választott parfüm ugyanis komoly támadás egy nő esztétikuma ellen.

3. Sublime Balkiss

Harmadik helyen a The Different Company márka híres bestseller parfümje, a Sublime Balkiss áll. A Hermès háznak is alkotó híres francia orr, Jean-Claude Ellena, és lánya, Céline Ellena Provence egy meseszép falujában, trendektől függetlenül készítik a szívüknek kedves, természetes illatalapanyagok köré felépített kompozíciókat. "A Sublime Balkiss egy feketeribiszke-kivonattal, hűs bodza- és szederszörppel kezdődő, barátságos, puha, hangavirágos illat. Nem lehet túladagolni, ami azért fontos szempont, mert a magyar parfümhasználatra jellemző, hogy magunk előtt 5 méterre toljuk az illatfelhőt az utcán. Mivel az illat tulajdonosa otthon hamar megszokja a felrakott illatot, később már nem érzi. De mindenki más igen."

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta