TREND

Léber Barbara ruháinak jól áll a sötét

2011. február 2., szerda 15:45

Léber Barbara klubshow-ja előtt a modelleket hosszú ideig sminkelték a szórakozóhelyen rögtönzött díszletek között. A nagy igyekezetben csak a világításról feledkeztek meg, így az est fénypontjának szánt ruhákat kevesen élvezhették a helyszínen. 2011, Dark Couture.

Rövid divatbemutatóval egybekötött klubshow-esten mutatta be legújabb kollekcióját Léber Barbara divattervező.

Hosszú smink a díszletek közt

A Creol bárban rendezett esemény szervezői igyekeztek sokat adni a látszatra. Az Absolut Fashion Model ügynökséghez tartozó modelleket hosszú ideig sminkelték a szórakozóhelyen rögtönzött díszletek között, a színpadkész lányok egy ideig az ablakban állva is pózoltak az arra járóknak. A nagy igyekezetben csak a világításról feledkeztek meg, így az est fénypontjának szánt ruhákat kevesen élvezhették a helyszínen.

A pár perces bemutatón a teljes sötétből néha előbukkanó modellek ruhái első látásra nem tűntek különlegesnek. Némelyik darabnak kifejezetten jót tett, hogy viselője a teljes kör megtétele alatt sikeresen kerülte el az őt megvilágítani hivatott keresőlámpa fényét.

Sörösüveg a lámpa előtt

Fontos szerepet kapott a közönség is a bemutató során, ők ugyanis testükkel megakadályozhatták, hogy bármi fény is eljusson a modellekig. Az élelmesebb nézők sörösüveget is tartottak a lámpa elé, így fokozva a teremben uralkodó vizuális élményt.

A vendégek alapvetően kevesen voltak, és ránézésre lehetséges, hogy nem is a bemutató miatt érkeztek. Nem tűntek a divatra érzékeny közönségnek, inkább a friends/family/eltévedt turisták kasztjából érkeztek. Egy elcsípett beszélgetés alapján a szervezők nem annyira a közönségnek, mint a „cégvezetőknek” szánták a produkciót, amelynek megtervezésében  György Ábel stylist is részt vett.

Az egyéniséget emeli ki

Léber Barbara alkalmi és esküvői ruhák tervezésével foglalkozik, első önálló szalonját 1999 telén nyitotta meg. Miután 1994-ben diplomázott Iparművészeti Egyetem ruhatervező szakán, kötött árú gyártással kezdett foglalkozni, majd ösztöndíjjal Spanyolországban is tanult.

A szezononkénti, megújuló kollekciók mellett kézműves Haute Couture öltözékeket is készít, és a vendégei igényei szerint méretre készít alkalmi ruhákat. Alapelve, hogy ruháival az egyéniséget emelje ki.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta