TREND RÖVIDHÍR

Tervezd magad: nyári divattervező tanfolyam indul

2010. július 5., hétfő 11:35

Itt a remek alkalom minden divat iránt érdeklődő, bimbózó vagy épp elnyomott tehetség számára, ugyanis a Loffice Coworking iroda intenzív divattervezés tanfolyamot szervez.

2010. augusztus 2. és 6. között. A kurzust Dévényi Dalma és Kiss Tibi, a Je Suis Belle tervezői vezetik, akik már a MOME-n és a Krea Iskolában is számos diákot terelgettek korábban.

A résztvevők 5 nap alatt az elméleti és gyakorlati oktatás során betekinthetnek a női ruhatervezésbe, egész pontosan a férfiing szabásmintájának újraértelmezésén keresztül. A szervezők szándéka szerint azonban a kurzus, ahova szakmabelieket és lelkes amatőröket egyaránt várnak, épp annyira szól majd a közösség- és kapcsolatépítésről, mint a dizájnról. Az elkészült alkotásokat aztán augusztus folyamán a Loffice Kultműhelyben is kiállítják, ahol bárki megtekintheti a közös munka eredményét.

A divattervezés mellett két másik területtel is megismerkedhetnek az érdeklődők, ugyanis médiaművészeti és videó, valamint építészeti workshop is megrendezésre kerül, hasonlóan neves előadókkal. Korhatár és felvételi nincs, az egyetlen megkötés némi nyelvtudás, ugyanis a tanfolyamok angol nyelven zajlanak majd.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta