TREND RÖVIDHÍR

Kate Moss idén már huszonéves

2010. május 21., péntek 09:12

Már kapható Kate Moss legújabb Topshop kollekciója, amelynek kampányfotóin a modell úgy fest, mint egy spirituális jelenség.

cikk-tious-rovid
Már kapható Kate Moss legújabb, a brit Topshop számára készített kollekciója. A modell az előző években karakteres divatkorszakokból merített, az ötvenes évek fogyasztói háziasszony prototípusától kezdve a hippin át szakadt harisnyás glamrockerig mindenféle nőtípust újra divatba hozott. Idén romantikus kollekciót készített a márka számára, amelyhez Nick Knight készítette a kampányfotókat.

kate

Ezek minden eddiginél fiatalabbnak ábrázolják a modellt. A szezon ezoterikus divatjának megfelelően Kate Moss úgy fest a képeken, mintha egy spirituális jelenség lenne. A képek üzenete: formáld az asztráltested!

kate2

A kollekció ruhái itt láthatók.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta