TREND RÖVIDHÍR

Hermés kifestőkönyv trónörökösöknek

2011. október 27., csütörtök 11:17

Ha a sznob szülők már nem tudják mire költeni a pénzüket, szerencsére most megvehetik a világ minden bizonnyal legdrágább kifestőjét a kis princeknek és princesszeknek.

Ha a gyereknek van már Gucci cipője és Chanel snowboardja, most végre lehet Hermés kifestőkönyve is. A mindössze 12 oldalas füzet 125 dollárba, vagyis közel 30 ezer forintba kerül - írja a Refinery29. Elefántok és bohócok helyett viszont valószínűleg méregdrága táskák képeit lehet benne színezgetni - nem árt, ha a gyerek már idejekorán megismerkedik a várólistás Kelly táskákkal. Kész szerencse, hogy 85 dollárért luxusceruzát is adnak hozzá!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta