TREND RÖVIDHÍR

Karl Lagerfeld parfümbe öntötte magát

2011. október 13., csütörtök 14:09

A stílusos ránctakaró kesztyűiről híres német divattervező Karleidoscope névre keresztelte az új illatot, amely elmondása szerint az ő személyét tükrözi.

Adjunk hálát az égnek, hiszen most már mi is megtudhatjuk, milyen Karl Lagerfeldnek lenni. A német tervező ugyanis piacra dobta azt a parfümöt, amely bevallása szerint teljes mértékben tükrözi őt. A neve rendkívül ötletes: Karleidoscope (újra és újra rá kell ébrednünk, hogy a kínos szóviccek ideje még mindig nem járt le), és stílusosan egy kaleidoszkóp alakú üvegben kínálják - írja a Luxpresso.

Az illat alapját pacsuli orpur, laoszi benzoin, tonkabab és pézsma, a parfüm szívét (az illatban dominánsan érezhető esszenciát) pedig a napraforgó – Lagerfeld egyik kedvenc illata –, viola és frézia adja. A parfüm célközönsége egyébként a nagyvárosi, művészi vénával megáldott, 30 körüli nők csoportja. A divattervező nemes egyszerűséggel úgy fogalmazott az illattal kapcsolatban, hogy szentimentális célzattal készült.

A tervező a Coty kozmetikai vállalattal társult, hogy létrehozza az új illatot. A reklámkampányban, amelyet maga Lagerfeld fotózott, Bianca Balti látható, aki korábban a Lagerfeld által készített Pirelli-naptárban is pózolt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta