TREND RÖVIDHÍR

Lady Gaga stylistja az öregeket sem bírja

2011. július 25., hétfő 16:36

Nicola Formichetti múltkor a kövér emberekre tett becsmérlő megjegyzéseket, most pedig kiderült, az idős emberekkel is baja van.

A Lady Gaga eszelős ruhatáráért felelős stylist, Nicola Formichetti ismét felháborodást keltett, amikor megkérdőjelezhető dolgokat nyilatkozott az öregekről - írja a Daily Mail.

Alig egy hónapja a kövérekről tett néhány furcsa megjegyzést, bár utólag azzal védekezett, kiforgatták a szavait és bizonygatta, hogy dolgozik plus-size modellekkel is. Most pedig azt mondta egy, az Elle magazin különkiadásába készült interjúban: "Az öreg emberek legyenek egyszerűen csak öregek és vonuljanak vissza. A divatipar már nem arról szól, hogy évtizedekig benne legyél, hanem a jó ötletekről." Lássuk be, minden szakmában vannak idegesítő, kiirthatatlan vén rókák, de talán Formichetti kicsit jobban is megválogathatná a szavait.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta