TREND RÖVIDHÍR

Az Ecclestone lány esküvője milliárdokba kerül

2011. július 20., szerda 10:37

A Forma-1 főnök, Bernie Ecclestone olyan rongyrázós esküvői partit finanszíroz a lányának, amire már nincsenek is szavak.

Valószínűleg a 22 éves Petra Ecclestone lagzija lesz az év legdrágább esküvője - írja az Extravaganzi. Már az 1,6 millió dolláros eljegyzési parti sem volt semmi, akkor csak Rihanna fellépéséért 380 ezer dollárt fizettek. Ecclestone nem sokkal ezután megvette a lánynak Amerika egyik legdrágább birtokát Aaron Spelling egykori 56500 négyzetméteres házával 85 millió dollárért. Most pedig kiderült, hogy 1,5 millió dollárért fog fellépni az esküvői banzájon a Black Eyed Peas.

Az együttest magángéppel fogják a háromnapos ünneplés helyszínére, a Róma melletti, XIII. században épült Odescalchi kastélyba szállítani. Petra Ecclestone 300 vendég előtt fog örök (?) hűséget esküdni James Stunt üzletembernek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta