TREND RÖVIDHÍR

Örökké kemény kosárlabda a Spaldingtól

2011. július 9., szombat 06:35

A lapos labdánál kevés irritálóbb dolog van, nem véletlen, hogy a Spalding pont ennek legyőzésére gyúrt rá.

Minden jelenleg ismert technológiát összerakott a Spalding új kosárlabdájában, a Neverflatben, amely, mint a neve is mutatja: sosem ereszt le. Vagy legalább is sokkal de sokkal ritkábban, mint az eddigi lasztik. Az egyik legnépszerűbb kosárlabda gyártó cég 34 dolláros labdáját az első évben egyáltalán nem kell fölfújni, és utána sem kell attól tartani, hogy váratlanul leereszt, vagy folyamatosan puhul, mint a labdák általában. Az eresztésbiztos konstrukciót egyfelől egy új membránnal, másfelől pedig NitroFlate molekulákkal biztosítják, persze utóbbi simán lehet egyszerű marketing bullshit. Mindezt egy új szelepkonstrukcióval fejelték meg. A labda természetesen mindenben megfelel az NBA szabványnak.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta