TREND RÖVIDHÍR

Betiltották a nercbundát a floridai szépségkirálynő-választáson

2011. július 3., vasárnap 13:53

A korábbi hagyománnyal ellentétben mostantól nem kap nercbundát a Miss Florida USA szépségverseny győztese.

Az állatvédők már évek óta hevesen tiltakoztak az ellen, hogy minden Miss Floridává választott szépségkirálynő egy hosszú, fekete nercbundával gazdagodott. Követelésük most meghallgatásra talált: ettől az évtől megszűnik a védtelen állatok szőréből készült ruhaköltemény ilyen módon való népszerűsítése - írja az Ecorazzi.

Lissette Garcia, Miss Florida 2011
Lissette Garcia, Miss Florida 2011

„A szőrmék előállításával járó kegyetlenség nem fér össze egy szépségversennyel” - mondta Don Anthony, a Floridai Állatjogi Alapítvány egyik tagja. Az állatvédők örülnek, hogy ez a brutális iparág mostantól kezdve nem áll majd kapcsolatban a Miss Florida USA versennyel.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta