TREND RÖVIDHÍR

Egy Porschéba tízezer golyót eresztettek

2011. június 28., kedd 11:50

Golyó általi halálra ítélték azt a Porschét, melynek meghibásodott motorja okozta a vesztét, javíttatásának költségeit a tulajdonos sokallta, jótékony célból ezért inkább kivégeztette. Vigyázat! Sokkoló képkockák következnek!

Tulajdonosának húszezer dollárba fájt volna a Porsche 911 javíttatása, és mivel ezt az összeget sokallta, gondolt egy nagyot, és jótékony célra ajánlotta fel az ezüst négykerekűt: a massachusettsi fegyvertartási jog ésszerűsítése érdekében hozzájárult, hogy sportkocsijába tízezer golyót repítsenek - írja a jalopnik.com. Az akcióhoz minden lehetséges fegyvertípust felhasználtak, a tízezer kilőtt golyó mégsem tudta (teljesen) szitává lőni az autót. Reméljük, hogy a szomorú esemény a jogalkotókat is meghatotta.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta