TREND RÖVIDHÍR

Dohányzóasztal meg a lámpabura a kifutón

2011. június 26., vasárnap 10:06

A dizájn és divat világa rég összefonódott, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a kifutón felvonultatott, ruhává avanzsált lámpabura és dohányzóasztal esete.

A The Clash Project keretei között mutatták be azt a nem épp mindennapi kollekciót, amelynek célja, hogy a divattervezők figyelmét felhívja a formatervezés eszköztárának határtalanságára. A bemutatón olyan tervezők munkáit sorakoztatták fel, akik szakterülete nem a divat, hanem a képzőművészet, a fotográfia, az illusztráció, a videó. Ezeknek az alkotóknak köszönheti a világ a pudingos, lámpaburás, dohányzóasztalos és pár beazonosíthatatlan darabot. Mivel a művészet ezen mélységeiben nem igazodunk ki, csak annyit mondunk: hmmm, érdekes.

Fotó: Lonneke van der Palen
Fotó: Lonneke van der Palen

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta