TREND RÖVIDHÍR

Egy praktikus női táskában a pezsgő is elfér

2011. június 13., hétfő 14:52

Claudia Eicke táskájával nem kell többé csúnya nejlonszatyrokat és plusz bevásárlótáskát cipelni magunkkal.

A svájci tervezőnő Envoyage nevű táskakollekciójára a Highsnobette bukkant rá. A Weekender táska attól különleges, hogy az aljában egy leválasztott alagútszerű rekeszt alakított ki, ahova nemcsak edzőcipő, esernyő vagy újság fér be, hanem akár egy üveg italnak is van elég hely. Így megmenekülünk attól, hogy még egy csomagot kelljen cipelni, és a megjelenésünket sem rontja egy ronda zacskó.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta