TREND RÖVIDHÍR

Öltöztesd fel a bringádat is!

2011. június 12., vasárnap 18:14

Mostantól nemcsak a saját ruhatáradat kell karbantartanod, hanem legyen gondod a biciklid kicsinosítására is. A Refinery29 cikke ehhez ad útmutatót.

Ha egész nap az irodában kuksolsz, akkor már alig várod, hogy a nyári hétvégéidet a szabadban töltsd. Ha a gáz helyett a bicikli pedálját nyomod, akkor azon túl, hogy tényleg igazán zöld gondolkodású vagy, olyan, mintha egy aerobik edzésen vennél részt.

De, hogy ne csak azért szeress biciklizni, a Beg Bicycles nevű cég mindenféle kis helyes bicikli-öltöztető kiegészítőket eszelt ki, hogy még jobban érezd magad tekerés közben. Kis kosarak, takarók, de akár nem túl drága bőr aktatáskák – ezek mind a terítéken vannak. Ja, kéne egy bicikli is, amit felöltöztethetsz? Hát az is van nekik!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta