TREND RÖVIDHÍR

A világ legrondább kanapéi egy helyen

2011. április 27., szerda 11:29

Megdöbbentő formák, elképesztő kárpitozás, lenyűgöző anyagok. A világ legrondább kanapéját az idén is keresik, a mezőny erős. Tíz éve folyamatosan az.

Az idén tizedszerre rendezik meg a legborzalmasabb kanapékat összemérő versenyt, amelyre a világ minden tájáról lehet nevezni, és szoktak is. A versenyre fotót kell beküldeni kedvenc rettenetes bútordarabunkról, minden hónap végén győztest hirdetnek, az évet lezárandó pedig a győztesek mérkőznek meg az év legrondább kanapéja címért.

A részletes szabályzat itt, már csak azért is érdemes átugrani, mert egy beszélő kanapé üdvözli az embert. (Az oldal egyébként dizájnjában tökéletesen illeszkedik a projekthez, elképesztő színek, fantasztikus tipográfia, szívet melengető dizájn.) Ha valaki szeretné nevezni kanapéját, de nem tudja, van-e esélye, akkor itt megnézheti az eddigi győzteseket. Ha nem akar nevezni, akkor pusztán az esztétikai örömszerzés végett is muszáj.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta