TREND RÖVIDHÍR

Állítólag: ez a legszebb rózsaszín bakancs tavaszra

2011. április 6., szerda 12:59 |

Míg mások szandált húznak és papucsokban csoszognak, addig Te tavasszal és nyáron is pózolj sivatagi bakancsban!

A tavasszal és nyárral általában nem fér össze a csizmaviselet. De vessünk csak egy pillantást a Reed Krakoff puha és pazar lazacszínű sivatagi bakancsára, és a gyakorlati gondolkodásnak máris lőttek. Fiatal, üde, a barack húsához hasonló rózsaszínes árnyalata egyaránt remekül néz ki vasalt rövidnadrággal és hosszú, Stevie Nicks-stílusú nyári ruhával. (Az is érdekes, hogy miként fest majd azzal a sok zúzódással és kopással, ami a sok-sok hordás miatt éri.)

Újszerűen formatervezett orra és a masszív sarka biztosítja majd, hogy ez a lábbeli nemcsak egyhelyben állásra, hanem járásra is kellően alkalmas legyen. Nemsokára úgyis szandálra váltunk, de addig egy új pár bakancs - ami elkísér minket őszig - nagyszerűen megfelel - írja a Refinery29. Az viszont nem derült ki, miért lelkesednek ennyire ezért a lábbeliért. A matt színű gyíkbőrcsizma mindösszesen 695 dollárért elvihető.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta