TREND RÖVIDHÍR

A McLaren már Formula 1-es biciklit is gyárt

2011. április 3., vasárnap 08:58

Nincs egy kilós az a váz, amit a McLaren tervezett, és ami a leggyorsabb biciklinek szolgál alapul jelenleg a piacon.

A BMW, Mercedes és Ferrari után a Mclaren is beáll a szuperbicikliket gyártó autós cégek sorába. Az eddig kizárólag Formula 1-es versenyautókban utazó McLaren S Works + McLaren Venge néven dobja piacra a kerékpárt, amelynek váza mindössze 950 grammot nyom. A világ leggyorsabb biciklijének kikiáltott gép karbonszálas vázat azzal a szoftverrel tervezték, amivel a cég versenyautóit is, és ötezer fontot, azaz mai árfolyamon másfél millió forintot kérnek érte.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta