TREND RÖVIDHÍR

Stallone Rocky- és Rambo-ihletésű divatmárkát dob piacra

2011. március 31., csütörtök 12:22 |

Sylvester Stallone jövőre jön ki saját férfi-divatmárkájával, a Stallonéval, amely a ruhák mellett kiegészítőket, kozmetikumokat és parfümöket is kínál majd. A gond csak annyi, hogy az inspirációt a Rambo- és Rocky-filmekből merítette.

Stallone talán az utolsó az amerikai celebvilágban, aki saját divatmárkával rukkol elő: a színész jövőre kíván berobbanni a divatvilágba nemes egyszerűséggel csak Stallonéra keresztelt termékcsaládjával – adta hírül a Shine. És ami még ennél is bizarrabb: a színész nem máshonnan, mint a nevével fémjelzett Rocky- és Rambo-filmekből merítette az ihletet.

A gond csak annyi, hogy – amennyire vissza tudunk emlékezni – az említett filmeket nem éppen kifogástalan ruhakölteményeik miatt szerettük: legfeljebb koszos atlétatrikók, fejpántok, selyem boxköntösök és forrónacik ugranak be. Stallone szerint viszont „a ruha teszi a férfit”, és Rocky Balboa karakterének is a szerkója volt az egyik legfontosabb eleme. „Ha fehér, élre vasalt nadrágot viselt volna, egészen más lett volna a helyzet” – mondta. Szerinte „a ruha befolyásolja az ember viselkedését”, és az öltözködés a mindennapokban is nagyon fontos: „Nagyon odafigyelek arra, hogy hogyan öltözködöm. Ha a férfiak megtanulják, hogy mi mihez illik, elkezdenek jobban odafigyelni magukra”.

A hírek szerint Stallone „nagyszerű szabókkal” dolgozott Olaszországban és az Egyesült Államokban, gondosan megválogatva a mintákat és anyagokat. Bevallása szerint a Rambo 2 és a Rambo 3 közötti időszakban kezdte el igazán érdekelni a divat, amikor közel 10 kilót leadott. „Semmi nem állt jól rajtam, ekkor kezdtem el személyre szabott ruhákat vásárolni. Rájöttem, hogy nagyon tetszik ez a világ” - mesélte. Már csak egy kérdés maradt: vajon a divatvilág készen áll-e Stallonéra?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta