TREND RÖVIDHÍR

Licitálj divatra, hogy megmentsd a Földet

2011. március 25., péntek 10:48

A Christie's aukciósház most rendezi második éves zöld-témájú árverését, amin számos, divatrajongóknak is érdekes exkluzív tételre lehet licitálni.

A Bid to Save the Earth aukció célja adományokat gyűjteni és felhívni a figyelmet a bolygónk megőrzésének fontosságára és lépéseket tenni a fenntarthatóság érdekében - írja a Styleite. A bevételt többek közt az Oceana és a Coservation International alapítványok kapják. A meghívásos élő árverésre március 29-én kerül sor, a Vogue Runway to Green rendezvényével együtt, az online aukció viszont bárki számára nyilvános április 7-ig.

Zenétől kezdve gasztronómián át sportig 198 tétel van, ebből most csak a legérdekesebb divat témájúak a következők:

Chanel Couture élménycsomag: repülőút Párizsba, éjszaka a Ritzben, hely a Chanel haute couture bemutatójának első sorában, találkozás Karl Lagerfelddel, exkluzív túravezetés Coco Chanel lakásában. Jelenleg 21000 dolláron áll.

Művészi Fendi táskák: a táskákat olyan híres kortárs művészek díszítették ki, mint Richard Prince, Damien Hirst vagy KAWS. 2500 dollárért a miénk lehet.

Jegy a Project Runway döntőjére, ahol Heidi Klummal és Michael Kors divattervezővel lehet találkozni, akinek a 2012-es tavaszi-nyári bemutatójára is elmehet a nyertes. 4500 dollárért vesztegetik.

Betekintés a kulisszák mögé az amerikai Vogue vagy Glamour magazin hadiszállásán, ezt a kis túrát már 650 dollárért megkaphatjuk.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta