TREND RÖVIDHÍR

Aranykristályos napszemüveg bevállalós burzsujoknak

2011. március 15., kedd 09:34

A luxus optikai cég, az A-Morir legutóbbi, Dreamcatcher nevű kollekciója nem szégyenlősködik: 24 karátos arany Swarovski kristályokkal van kirakva.

Újabb drága és csodálatosan gusztustalan kiegészítőről számolt be a Luxpresso.

A Kerin Rose által tervezett sorozat egyik darabja a "Szabo" nevet viseli, aminek az üvegére kézzel illesztettek számtalan 24 karátos arany Swarovski kristályt. A nevét Gabor Szabo magyar származású jazz-gitáros Gypsy Queen című slágeréről kapta, és 400 dollárba kerül, ennek továbbfejlesztett, tíz lelógó toll formájú dísszel megspékelt változata pedig a Santana, amit a Black Magic Woman című dal ihletett, és 500 dollárért vesztegetik.

Rose korábban már tervezett ilyen aranyban fürdő napszemüveget, a Kaomát, amit öt lánccal díszített fel. Azt a Lambada című sláger inspirálta, és 800 dollárt kell kicsengetni érte.

Számos popsztár, köztük Lady Gaga és Rihanna is nagy rajongói az A-Morir márkának.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta