TREND RÖVIDHÍR

Rekordhosszúságú kifutó a Copenhagen Fashion Weeken

2010. július 29., csütörtök 15:28

Guinness-rekord begyűjtésére készülnek a dánok, a világ leghosszabb kifutóját építik fel az augusztusban esedékes koppenhágai divathéten.

Rekorddöntésre készülnek a hamarosan kezdődő koppenhágai divathéten, adta hírül a Women's Wear Daily. Az egy mérföld hosszúságú (~ 1.61 km) kifutón 220 modell fog menetelni augusztus 14-én, amit a főváros központjában építenek fel. A show-t a leghíresebb dán modell, Helena Christensen nyitja meg, a modellek pedig több mint 500 különböző skandináv tervező ruháit fogják bemutatni. A rekordot egyelőre a thaiföldi Pattaya International Fashion Week tartja, aminél cirka 15 méterrel lesz hosszabb a dánok színpada. Reméljük, a modelleket kellőképpen kompenzálják majd és külön talpmasszőrt is kapnak, mert az őrült magassarkú cipőkben még 50 métert megtenni is művészet, hát még kilométereket.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta