TEJBEN-VAJBAN

Saját amis nagyanyjának öltözött Keira Knightley

mzd 2014. november 24., hétfő 10:33

Örök rejtély marad számunkra, hogy a fiatal celebek, akik bármit felvehetnének, miért döntenek olyan ruhák mellett, melyekben legalább 30 évvel idősebbnek néznek ki. Persze sokszor a szponzormárka dönt, hogy melyik alkotását viselje a híresség, ilyenkor viszont dupla fenékberúgás jár az illetőnek, aki pont a leginkább előnytelen darabot választja ki viselésre. Így járt nemrég Keira Knightley is, amikor az egyik premieren egy olyan ruhát húzott magára, amiben sok mindennek kinézett, de szexinek nem. Mivel ugyanerre a darabra esett Astrid Berges-Frisbey választása is, adja magát a kérdés: kinek állt jobban?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Méregdrága utcai ruhákban flangál Kim Kardashian féltestvére

aa 2014. november 23., vasárnap 20:48

A lassan a rokonainál is nagyobb divatikonná váló Kendall Jenner a napokban ünnepelte 19. születésnapját. A családról készült valóságshownak köszönhetően az orrunk előtt felcseperedett kamaszlányt tavaly többen is azzal vádolták, hogy befizette magát a divathét legmenőbb kifutóira, azonban az elmúlt egy évét figyelembe véve egyre inkább úgy tűnik, hogy az önjelölt modellként indult Jennernek segítség nélkül is fut a szekér a divatszakmában. A refinery29.com szerkesztőinek feltűnt a celeblány luxuscuccokból összeállított ruhatára, nézze meg a hajtás után, hogy milyen több százezer forintot érő szerelésekben lép utcára Kim Kardashian féltestvére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Bomberdzseki és hátizsák egyben: menő vagy ciki?

Menő/Ciki

aa 2014. november 23., vasárnap 10:24

Jean Paul Gaultier a 2015-ös tavaszi-nyári kollekciókat felvonultató párizsi divathéten egy 77 darabból álló gyűjteménnyel intett búcsút a felgyorsult divatvilágnak, mellyel elsődleges célja az volt, hogy a továbbiakban saját nevén futó haute couture terveire koncentrálhasson. A más márkákkal és a számára fontos jótékonysági szervezetekkel azonban úgy tűnik, hogy a tervező nem szakította meg végleg a kapcsolatot és egy igazán extrém kabát-táska kollekcióval rukkolt elő, melyet az Eastpakkal közösen készített el – számol be a fuckingyoung.es a december elsejei Aids Világnapjára tervezett darabokról.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1089 szavazat 1048 szavazat

Vegyen példát az utcai divat ikonjairól!

mzd 2014. november 23., vasárnap 10:21

Az elmúlt szezonokban rájöttem, hogy a divathetes fotók közül sokkal jobban érdekelnek az utcai divatot megörökítő képek, mint azok, amik a bemutatókon készülnek. Sokkal többet lehet tanulni egy-egy jól összerakott, húsvér emberen viszontlátott szettből, mint abból, amit szinte teljesen a kifutóra terveztek csak. A fotókat nézegetve folyton ismerős arcokba futottam, így elkezdtem célirányosan követni a rajta szereplő hölgyeket. Mivel szinte mindig kifogástalanul jelennek meg és mindegyikőjüknek megvan a saját stílusa, ezért úgy döntöttem, bátran ajánlhatom őket inspiráció forrásaként. Segítségként pedig összegyűjtöttem azokat a ruhadarabokat, amelyek segítségével könnyedén hasonló szetteket rakhat össze. Önnek ki a kedvence?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Milliós karkötő a celebek kedvence

mzd 2014. november 22., szombat 18:15

A gazdagok kedvenc ékszermárkája, a Cartier örök „must have” darabja az egyszerűnek tűnő, nem túl feltűnő „Love” karperec, melyet 45 évvel ezelőtt dobtak piacra azzal a szöveggel, hogy a férfiak az igaz szerelmüknek vásárolják meg őket. Hogy miért olyan népszerű ez a karkötő mostanság a celebek körében? Hát mert drága: ezért aztán például Lindsay Lohanen, Katie Holmes-on, a Kardashian-klán összes nőtagján, Iggy Azaleán és Pippa Middletonon látni viszont a fontban is négyszámjegyű összegbe kerülő ékszereket.

A karkötők két félkörből állnak, csavarok tartják össze őket (elvesztésük esetén 250 fontért, azaz 95 ezer forintért pótolhatóak), 4 és 40 ezer font (1,6 és 16 millió forint) között mozog az áruk, az összeszerelésükhöz pedig csavarhúzóra van szükség – tehát nem lehet egy leányálom nap végén leszerelni őket magunkról.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Vagány cipzár karkötő fillérekből

ST 2014. november 22., szombat 14:42

Sokszor szembesülhet azzal a ténnyel, hogy egyik-másik nadrágja nem bírja tovább a gyűrődést, és mehet a kukába. A cipzárakat azonban ilyenkor se dobja ki, mert mutatós karkötő lehet belőlük. De ha nincs rossz nadrágja, akkor is lehet egyedi, kézzel készült karkötője néhány száz forintos áron.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Bréking: plus-size modellekkel dolgozik a Vogue

lady glava 2014. november 22., szombat 09:06

Talán túlzás nélkül divattörténelmi pillanatnak tekinthető, hogy az amerikai Vogue végre plus-size modellekkel is hajlandó dolgozni – ezt bizonyítja legalábbis az a fehérneműs divatanyag, amit kivétel nélkül hétköznapi testalkatú nőkkel fotóztak. Hatalmas előrelépés ez, hiszen a magazin köztudottan kizárlóag vékony modelleket foglalkoztat – akiket ettől függetlenül is szétretusálnak –, ezzel szemben a plus-size modellválasztás és a takarékra tett Photoshop – a modellek bőrén látszanak a striák és a hasi hájacskák is – erősen arra utalnak, hogy valami kezd megváltozni a magazinnál. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Turnűr a divat az Éhezők viadalának vörösszőnyegén

km 2014. november 21., péntek 14:04

November 17-én tartották az Az éhezők viadala aktuális folytatása, a Fecsegőposzáta Los Angeles-i premierjét, melyen nem csak a szereplők vonultak vörös szőnyegre, hanem egy csomó hollywoodi, akinek hiányzott már a csillogás. Ennek eredményeként volt egy pár majdnem-villantás, de meglepő módon rengeteg csodaszép, romantikus estélyi is.

A legmeglepőbb számunkra Jennifer Lawrence Christian Dior Couture ruhája volt, melynek fenékrésze határozottan ki volt párnázva, pont, mint az 1870-es évek asszonyainak ruhái – a turnűr, avagy fardagály ugyanis a XIX. század végén jött divatba, ekkor a szélesen elterülő aljak helyett a fenékre helyezték a hölgyek a hangsúlyt.

A film és a színésznők stylistjai részéről egyébként koncepció lehetett, hogy az estélyik vonala a régi időket idézze: Elizabeth Banks, de főleg Willow Shields ruhájának hátulja elég terebélyes volt. Nekünk tetszik ez a régi-új stílus (mindenképp jobb, mint amikor félpucéran parádéznak a celebek), és önnek? Nézze meg a galériában a bemutató legcsinosabb színésznőit, ott kicsit bővebb leírást is talál az estélyikről és a legszebb táskákban is gyönyörködhet!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Axenta Vanessa lassan behozza Kate Mosst

aa 2014. november 21., péntek 10:59

Amíg a szemünk előtt nővé cseperedett Palvin Barbara a napokban debütált első Vogue címlapjával a portugál kiadásban, addig a 19 éves Axente Vanessa már a tizedik Vogue borítóval büszkélkedhetett el a múlt héten, ami nem kis teljesítmény ahhoz képest, hogy a 40 éves Kate Moss alig több mint harminc Vogue címlapon volt látható a kilencvenes évek óta. Az Attractive üdvöskéje ugyanis nemcsak a Chanel, a Prada és a Calvin Klein modelljeként tündökölt az elmúlt pár szezonban, hanem helyet kapott a divathetek legmeghatározóbb kifutóin, valamint több neves divatlap címlapján is megfordult.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Miért öltöznek a menő divattervezők szarul?

km 2014. november 21., péntek 08:59

Sarah Vine, a Daily Mail mindig ellentmondásos reakciókat kiváltó kolumnistája esett neki nemrég a divattervezőknek, miszerint mégis miért hiszünk el nekik bármit a divat terén, amikor ők maguk borzalmasan öltözködnek?

Szerintünk részben igaza van, némelyikük tényleg olyan, hogy a People of Walmart-on lenne a helye, de ettől még csodás kollekciókat küldenek kifutóra. A cikk apropója egyébként az, hogy Vivienne Westwood minimum eklektikus szettben vásárolt be Londonban, de nem igazán értjük, ezen miért akadt ki Vine, hisz Westwood igazi punk és aki nála vásárol, valószínűleg pont így szeretne kinézni – ja, hogy pont ez Vine baja?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Végre van remény a vidéki divatrajongók számára is

moana 2014. november 20., csütörtök 16:45

A legtöbb fiatal magyar tervező külföldön akar terjeszkedni, pedig lehet, hogy előbb érdemes lenne a vidéki vásárlókkal is foglalkozni egy kicsit. Ebben segíthet majd a szegedi Emmaroz szalon, ami nemcsak méretes szabóságként és varrodaként, hanem designer boltként is működik. Természetesen mi is ott voltunk a hétvégi, divatbemutatóval és koncerttel egybekötött megnyitón, amit pár méterre az üzlettől, a Régi Hungáriában tartottak. Részletek a hajtás után! 

Ruhát az IKEA-ból? Ez a jövő!

mzd 2014. november 20., csütörtök 13:28

A szekrények esetében értelemszerű a lapraszerelt verzió – vásárolna viszont olyan ruhát, ami ezen az elven működik? Stefan Engeseth üzleti szakértő olyan jövőt vizionál, ahol a vásárlók az IKEA-ban összeállítják a nekik tetsző ruhákat (kiválasztják a színt, a gombokat, az ujjhosszt), amiket aztán otthon „raknak össze”. És hogy miért pont a svéd franchise képes erre? Engeseth szerint azért, mert az ő birtokukban van a tökéletes üzleti struktúra, ami elindíthatja a trendet.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Margareta van den Bosch: a koppintás etikátlan

km 2014. november 20., csütörtök 10:59

Nemrég jelentette be a H&M, hogy 2015-ben az online vásárlást kiterjeszti Belgiumra, Bulgáriára, Lengyelországra, Portugáliára, Romániára, Szlovákiára, Csehországra és Magyarországra is. Eddig 13 országban volt elérhető ez a szolgáltatás – írja a The Wall Street Journal. Magyarországon a svéd márka lesz az első fast fashion bolt, mely webshopot nyit. Hogy pontosan melyik hónapban, arról még nincs információ, de a márka folyamatosan informálja vásárlóit mind online felületein, mind hírlevelein keresztül.

Mi még a bejelnetés előtt, Párizsban futottunk össze a H&M kreatívigazgatójával, Margareta van den Bosch-sal, aki az Electrolux DesignLab versenyen volt zsűritag. Az online bolt kérdését ügyesen kikerülte – most már tudjuk miért –, de más kérdéseinkre kaptunk választ. Villáminterjú a folytatásban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: a flitteres kabátka nemcsak az ünnepekre

moana 2014. november 19., szerda 15:16

Bár még több mint egy hónap van karácsonyig, az üzletekben (vagy legalábbis a honlapjaikon) már feltűntek az ünnepi kollekciók. Természetesen idén is lesznek flitteres blézerek, ruhák és nadrágok is, és a hajtás után megmutatjuk, hogyan érdemes hordani a csillogó ruhadarabokat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Calvin Klein modell: Nem én vagyok a legdagibb lány a piacon

aa 2014. november 19., szerda 08:01

Egészséges alkatú modellel hirdet a Calvin Klein
Egészséges alkatú modellel hirdet a Calvin Klein
Fotó: calvin klein

Míg Kaliforniában a csontsovány kamaszlányok diktálják a trendeket, addig New Yorkban már egyre elfogadottabb egészséges testalkatú lányokat szerződtetni a szezonális reklámkampányokhoz. Így tett a napokban Calvin Klein is, aki nem sejthette, hogy fehérnemű reklámjával mekkora port kavar majd a botrányokra éhes internezők körében – számol be a hellogiggles.com a „ Perfect Fit” néven futó kampányról, melyben az olyan szokásos 34-36-os mérettel megáldott modellek mellett, mint Jourdan Dunn, Ji Hye Park és Lara Stone, feltűnik a 38-40-es mérettel rendelkező Myla Dalbesio is, aki miatt többekben is felmerült a kérdés, hogy mi is valójában a „plus-size” jelentése.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A Balaton ihlette Zoób Kati nyári ruháit

km 2014. november 17., hétfő 20:34

Talán hihetetlen, de már 20 éves a Katti Zoób divatház: a tervező 1994-ben indult személyre szabott haute couture vonalával, mely mellett 2010-től már a hétköznapi – irodai – viselésre tervezett, elegáns Attitude ruhák és 2013-tól a Chance kollekció kötöttáru darabjai is színesítik palettáját.

A látszólag egymáshoz nem illő anyagok és minták párosítása régóta jellemző Zoób Katira, ahogy az igényes anyaghasználat és a kézműves kivitelezés is. A 2015-ös tavaszi-nyári kollekcióban a világos pasztellszínek kapnak helyet – rengeteg a kékes árnyalat, de az arany sem maradt el – és sok könnyed, mozgás közben hullámzó anyag idézi a Balatont, mely a tervező fő ihletforrása volt a szezonban.

A Balaton néhol egész direkt motívumokban jelenik meg (például sirály repül a vékony pulóveren), máshol csak a szettek stílusa illik egy balatonfüredi sétához. A bemutatón egyébként estélyi ruháktól kezdve a kiskosztümökön át a tornacipős-caprinadrágos összeállításokig volt minden, így ugyanúgy megtekinthettük az haute couture vonal Anna-bálra szánt kreációit, mint az Attitude márka sportcipőit, melyekben majd rózsadombi anyukák futkosnak kismotoros gyermekeik után a füredi jachtkikötőben.

A szettek nagy része hibátlan, mind minőségben, mind stílusban tökéletesek az igényes és jól kereső nők számára, de azért persze a közel 120 szett közé keveredett pár olyan is, amiben nem a legelőnyösebb oldalát – vagy egyenesen a bugyiját – mutatja az ember. Nézze meg a galériában a rengeteg Zoób Kati ruhát, ha valami megtetszett, tavaszig még van ideje megfontolni, megvásárolja-e!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Melyik celeben jobb a fekete hálóing?

mzd 2014. november 17., hétfő 10:06

A vörösszőnyegen mindenki máshogy jelenik meg: akad, aki tényleg odafigyel és igyekszik a legjobb formáját nyújtani, és olyan is, akik inkább a feltűnésre megy. Utóbbi esetben biztos fegyver a mellkirakás vagy a combvillantás – ezzel élt nemrég Jennifer Hudson és a Kardashian-klánba tartozó Kylie Jenner is. Tették mindezt egy nem hétköznapi ruhában (ami inkább egy fekete selyemhálóingre hasonlított). Apropó Kardashianék: bekerült a posztba Kendall Jenner is, akit egy utcai fotózáson kaptak le egy vörös kosztümben – hasonlóban, mint amiben Lady Gaga is parádézott.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Látja a különbséget a Prada és a Miu Miu között?

aa 2014. november 16., vasárnap 09:36

Bevalljuk, többször összezavarodtunk már az elmúlt években, amikor szembetaláltuk magunkat egy Miu Miu kollekcióval, ami felett akarva akaratlanul azon kezdtünk el töprengeni, hogy vajon ez a vonal miben tér el a Pradától. Ellentétben a Marc Jacobs olcsóbb, Marc by Marc Jacobs vonalával, vagy az Alexander McQueen McQ, illetve a Chloé és a See by Chloé néven futó megfizethetőbb márkáival a Prada és a Miu Miu között sosem volt ennyire nyilvánvaló a különbség. Sem stílusban, sem pedig árazásban.

A szembetűnő hasonlóság feltűnt a System magazin szerkesztőinek is, akik megkérték a Prada vezető tervezőjét, Miuccia Pradát, hogy mondja el az olvasóknak, mégis miben különbözik a párizsi divathéten bemutatott Miu Miu a Milánóban felvonultatott Prada kollekciótól.

Távolról sincs vége, olvasson még »

12 hiba, amit elkövethet a szemöldökével

lady glava 2014. november 16., vasárnap 09:07

A mindennapi sminktrükkökben az a jó, hogy egy-két alkalom után már rutinból jönnek: az alapozás, a rúzs és a szempillaspirál használata nem nehéz, ha egyszer rendesen megtanulja. A szemöldök már egy tejesen más kategória: egyrészt nehéz megállapítani, melyik arctípushoz pontosan milyen forma, vastagság, ív és hossz áll jól, de az olyan extrák, mint a szemöldök festése, kiemelése is kezd egyre problémásabbá válni. Összeszedtük azt a 12 hibát, amivel nemcsak a szemöldökét szúrja el, hanem magát is elcsúfítja.

Saját testünkből nyerjük az energiát a jövőben

aa 2014. november 15., szombat 15:52

Minden szülő rémálma, hogy kamaszkorú gyereke egy merész testékszerrel állít haza egy hétvégi házibuliból. A jeruzsálemi Hadassah College végzős iparművész tanulójának köszönhetően azonban már egy egészen új jelenség miatt is aggódhatunk, Naomi Kizhner ugyanis egy olyan testékszerkollekciót tervezett, ami elméletben energiát gyűjt viselője testéből. Így bármennyire is félelmetesen hangzik, a jövőben talán már az okostelefonunkat is feltölthetjük saját testünk energiáiból. – írja a legújabb agyszüleményről a dailymail.co.uk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ruhatárunk 80 százalékára nincs szükségünk

bb 2014. november 15., szombat 12:53

Egyre több olyan oldalt találni az interneten, melynek szerzői azt állítják, hogy sokkal jobban érzik magukat azóta, amióta elszakadtak a fogyasztói társadalom értelmetlen elvárásaitól és saját maguk döntik el, hogy mire, mikor és mennyit költenek. A mozgalom egyik lelkes tagja a keeprofthehome.org szerzője, Stephanie is, aki arról kívánja meggyőzni követőit, hogy egyszerűsítsék le ruhatárukat, mert igenis lehet teljes életet élni akkor is, ha csak két pár nadrágunk van a szekrényben.

„Van egy fekete és egy sötétkék nadrágom. Amikor az egyik koszos lesz, akkor azt beteszem a mosásba és felveszem a másikat. Ha esetleg mindkettő piszkos lesz, akkor felveszem a két szoknyám közül az egyiket vagy pizsamában vagyok a ház körül addig, amíg valamelyik meg nem szárad. Néhány évvel ezelőtt ez számomra is teljesen elképzelhetetlen volt. Mégis ki az, akinek csak két nadrágra van szüksége? És miért akarna ilyet bárki is?" – kezdi a szerző.

Távolról sincs vége, olvasson még »

8 tipp, hogy kényelmes legyen a melltartója

lady glava 2014. november 15., szombat 09:22

Nem tudom, ön hogy van vele, de nekem felemás a kapcsolatom a melltartókkal. Egyrészt otthon sosem hordom - nem is hiányzik - a hétköznapokban viszont nem tudnék létezni nélküle: az egy dolog, hogy a segítségükkel jó pár méretet is fel lehet csalni, de elképesztően magabiztossá is teszi a viselőjét. Sőt, megkockáztatom, hogy még a valójában kényelmetlen melltartókban is jobban érzem magam, mintha ne lenne rajtam semmi. Mert azt azért ismerjük el, hogy a legtöbb melltartó tényleg baromi kényelmetlen. Igen, még egy két minőségi márkáé is. Jó hír viszont, hogy a legtöbb kellemetlenség könnyen kikerülhető: íme nyolc tipp, amitől biztosan kényelmesebb lesz a melltartója.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Olcsó sálra cserélték a celebnők a méregdrága Burberry plédet

aa 2014. november 14., péntek 14:52

Tény, hogy a celebnők körében a szezon egyik nagy slágere a Burberry monogramos, pléd-szerű sálja, amiért 900 fontot (350 ezer forint) kérnek az üzletekben. Ilyen Apache stílusú gyapjútakaróban kapták lencsevégre az elmúlt hetekben Cara Delevingne-t, Suki Waterhouse-t, Olivia Palermót, Rosie Huntington-Whiteley-t és Sarah Jessica Parkert is. A legtöbb ember azonban nem engedheti meg magának ezt a luxust, jól tudja ezt a Matalan is, mely potom 5-10 fontért (1960-3900 forint) dobta piacra monogrammal ellátott, vastag kötött sálját, melynek eladásából befolyó teljes összeget jótékonysági célokra kívánják fordítani – számol be a karácsonyi kampányról a dailymail.co.uk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

80 ezerbe kerül és celebnő lesz tőle, mi az?

Menő/Ciki

mzd 2014. november 14., péntek 12:11

Charlotte Tilbury Jennifer Anistonnal. Vagy valakivel, akit Jennifer Anistonnak sminkelt?
Charlotte Tilbury Jennifer Anistonnal. Vagy valakivel, akit Jennifer Anistonnak sminkelt?
Fotó: Instagram / Charlotte Tilbury

Közeleg a karácsony, ezért hirtelen mindenki könyvet ír, a sminkmárkák pedig ünnepi kollekciókat kínálnak azoknak, akiknek nincs ajándékötletük vagy saját magukat lepnék meg.

Ha ön szeret sminkelni és/vagy celebnőkre hasonlítani, van egy jó hírünk: Charlotte Tilbury (akinek többek között Kim Kardashian, Kate Moss és Penelopé Cruz is az ügyfelei közé tartozik) olyan dobozt állított össze, ami a hírességek kedvenc termékei mellett egy videót is tartalmaz, amiben megosztja a vásárlókkal a legféltettebb titkait. Ne gondoljon azonban semmi szaftosra, a vallomások kizárólag az alapozó helyes felvitelére, a korrektor színének kiválasztására és a Kardashian-arc megalkotására vonatkoznak.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1091 szavazat 914 szavazat

Ezt jelentik a feliratok a kencéjén

mzd 2014. november 13., csütörtök 19:31

Nem tudjuk, önök hogy vannak vele, de mi már jó párszor belefutottunk abba, hogy a drogériában nézelődve az eladókat kérdezgették a vevők a szépségápolási termékek lejárati idejéről. Hiába keressük azonban rajtuk a napra pontos dátumot: a szavatosság tőlünk függ és attól, hogy mikor bontjuk fel adott terméket. Arra gondoltunk, hasznos lehet, ha a Fashionista által készített útmutató leggyakrabban előforduló jeleit mi is lefordítjuk magyarra és megmutatjuk – hátha szolgálhatunk valami újjal.Részletek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 ... 363

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ A 30-as évek fotókon

Graffitik, autók, emberek, hatalom, Amerika - John Gutmann a kamera segítségével megtanulta máshogyan látni a világot.

SZUBKULTÚR Utcai divat, de konkrétan, szó szerint

Ki hitte volna, hogy egy csatornafedél vagy irányítótábla ilyen tökéletes mintát ad a textilen. Utcai divat - szó szerint

FILMVILÁG Forog az új krimi Kulkával

Az X egy fordulatokban gazdag, skandináv típusú krimi. Kulka János a forgatás minden percét élvezte, tetszik neki a sztori is, és az általa játszott szereplő is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés