TEJBEN-VAJBAN

Már a luxustáskák piaca se a régi

aa 2015. május 9., szombat 11:25

A luxuscikkekben utazó Exane BNP Paribas elnöke, Luca Solca szerint annak ellenére sincsenek biztonságban az olyan divatházak, mint a Chanel vagy az Hermès, hogy a kiegészítőikre való kereslet ugrásszerűen megnőtt az elmúlt évtizedben. Olyannyira, hogy mára a teljes globális luxuspiac bevételének a 30 harminc százaléka ezekből a termékekből származik. Ez az arány 2003-ban még csak 18 százalékon állt – számol be businessoffashion.com a kissé túlzsúfolt és mégis ingatag táskapiacról.

A vásárlók számára a táska egy költséghatékony státuszszimbólum, amit kitűnően lehet kombinálni más termékekkel, ráadásul akár több alkalommal is el lehet sütni, ami a designerruhákról már kevésbé elmondható. Jól tudják ezt a divatházak is, melyek szezonról-szezonra ontják magukból a drága kézitáskákat, amiket teljes áron tudnak eladni. Na de akkor mégis miért gyülekeznek sötét felhők a kézitáskákat piacra dobó márkák felett?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézze meg, hogy miben mentek férjhez a hírességek 50-60 évvel ezelőtt

aa 2015. május 9., szombat 10:14

Nemrég mutatták be a 2016-os tavaszi-nyári menyasszonyi ruhatrendeket, amin felbuzdulva a style.com szerkesztői összegyűjtötték, hogy milyen ruhakölteményekben mondták ki a boldogító igent a harmincas, ötvenes vagy éppen a hetvenes években ismerté vált hírességek. A szebbnél-szebb ruhák nagy részét természetesen még ma is szívesen viselnénk, hiszen a válogatásban szereplő darabok nagyrésze a mai napig nem kopott ki a divatból. Nézze meg a hajtás után, hogy miben ment férjhez egy windsori hercegnő 79 évvel ezelőtt és hogy hogyan festett Elizabeth Taylor, vagy éppen Audrey Hepburn a nagy napon!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így mehet az irodából egyenesen szórakozni!

Dívány 2015. május 8., péntek 15:36

Itt a péntek, ilyenkor sokan indulnak az irodából bulizni: kipróbáltuk, mennyire van könnyű dolga annak, aki egy kisebb átöltözéssel szeretné megúszni, és általában elmondható, hogy sok szettből egy cipő- és felsőváltással lehet bulikompatibilis összeállítást csinálni. A hajtás után mutatjuk, hogyan öltözhet fel egy márkán belül is visszafogottan és egy fokkal kihívóbban!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A jóganadrág az új farmer

Edicsek 2015. május 8., péntek 09:29

A Gap a jövőt a jóganadrágokban látja. Olyannyira, hogy szerintük a farmer már sosem lesz divatos, hanem mindenki melegítőnadrágban, leggingsben vagy jóganadrágban járkál majd. A cég éppen ezért az Athleta nevű márkájába fekteti a legtöbb pénzt, úgy látják ugyanis, hogy a jövő a sportcuccokban van, hiába hogy mi még mindig tartjuk magunkat ahhoz, hogy a jóganadrágot jógázáshoz kell hordani

Távolról sincs vége, olvasson még »

A páros, aki Renée Zellwegernek köszönheti sikerét

mzd 2015. május 7., csütörtök 14:30

A Marchesáról a legtöbb embernek a lélegzetelállító estélyik jutnak eszébe, nem véletlenül: a márka 2004-es alapítása óta számos hírességet öltöztetett már - legyen szó partikról vagy vörös szőnyeges eseményekről. Kevesen tudják, hogy a név két hölgyet (Georgina Chapmant és Keren Craiget) takarja, ezért döntöttünk úgy, hogy tervezőket bemutató sorozatunkat velük folytatjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mi kerül egy celeb szettjén több ezer dollárba?

nemoszi 2015. május 7., csütörtök 10:28

A Northfoto érdekes összeállítást küldött hét celebnő hétköznapi szettejeiből: a képek mellé odaírták a ruhák árát is, amit a hírességek ebédhez, repüléshez, vagy gyerekes programhoz viselnek. Meglepő, de a  legolcsóbb szett Victoria Beckhamé a felhozatalból, rajta csak 2 ezer dollárnyi ruha van, amit úgy tudott megoldani, hogy nincs nála táska. Ha saját márkájából választana kiegészítőt, akkor az még 2 ezer dollárral megnyomná a végösszeget.

Heidi Klum szörnyen néz ki a 3900 dollárnyi göncben, és Jessica Biel szettje sem az igazi – úgy tűnik, 5 ezer dollár alatt a celebnők nem tudnak normálisan felöltözni. Taylor Swift és Jessica Alba például sokkal menőbben néz ki, de ők 6-8 ezer dollárt aggattak magukra azon a bizonyos napon, amikor a kép készült róluk. A legdrágább összeállítást Kim Kardashian mutatja be, igaz, az ő esetében a 68 ezer dollárból csak a Cartier karkötő 60 ezer dollárt tesz ki, szóval 8 ezerből már kijön egy csíkos blézer és egy kis fekete ruha.

Furcsa, hogy a képeken a ruháik egyáltalán nem tűnnek drágának, ha Zara vagy H&M lenne melléjük írva, azt is elhinnénk. Élőben biztos van különbség, de azért megnyugodhat: a fast fashion boltoknak hála könnyen követheti ikonjai stílusát az ő gardróbjuk árának töredékéért. A hajtás után mindenkiről talál kinagyítható képet, illetve a ruhák márkáját és árait is megnézheti (dollárban és forintban)! Jó szórakozást!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Rihanna ruhája 2 évig készült, 2 perc alatt vált poénná

nemoszi 2015. május 6., szerda 16:25

A Met-gála legérdekesebb ruháit feldolgozó cikkünkbe ugyan már bekerült Rihanna, aki egy kínai tervezőtől választott egy elképesztő haute couture ruhát, de szettje annyira megosztó volt, hogy külön cikket is érdemel. Az énekesnő nemcsak feltűnést keltett, hanem a divatszakma és a kulturálisan érzékeny szakírók elismerését is kiváltotta túlburjánzó, aranysárga Guo Pei estélyiében. A Twitter népe persze tojt a kulturális utalásokra, a gazdag kidolgozottságra és a ruha különleges mivoltára, két perc alatt hülyét csináltak Rihannából és a tervezőből a mémgyárosok. A leggyakoribb asszociáció az volt, hogy Rihanna úgy néz ki, mint egy rántotta vagy egy pizza, esetleg egy nyers tojás, szóval nem volt valami kedves a ruha fogadtatása.

Pedig ezen az estélyin a 45 éves pekingi tervező, Guo Pei két éven át dolgozott. Bizony, két teljes év munkáját tiporták sárba a kritikus tömegek. "Az Interneten találtam egy csodás "szörnyet". Kínai couture ruhák után kutattam... ez annyira szépen kidolgozott darab! Egy kínai hölgy kézzel készítette. Két évébe telt!" – mondta Rihanna a Vogue-nak. Aztán két perc alatt lett a ruhából rántotta a Twitteren. És Maxine Builder, a Bustle szerzője még azon aggódott, hogy a Met-gála résztvevői nem lesznek kulturálisan elég érzékenyek ahhoz, hogy a kínai tematikának megfelelően szépen és politikailag korrekten fel tudjanak öltözni (erről bővebben itt)! Pedig ha valaki nem polkorrekt, az a sok mémgyáros, aki így kiröhögi a kínai tervező művét. Szomorú, nem? Milyen szemét is az Internet! Vagy ön szerint ez vicces? Szavazzon!

Szemétség vagy poén?

  • 977
    Szerintem csúnya dolog más munkáját így lefikázni.
  • 1102
    Szerintem a ruha akkor is ronda, ha 2 évig készült, megérdemli.
  • 794
    Mindenből lehet viccet csinálni és kell is!!!

(A 26 éve tervezőként dolgozó Guo Pei egyébként először 2013-ban, a FIDé Fashion Week-en mutatta be a sárga ruhát, és további lélegzetelállító haute couture darabjait. Ide kattintva videót, itt meg képeket talál a bemutatóról! Pei-nek két ruhája is szerepel a Metropolitan Művészeti Múzeum divatintézetének idei kiállításán, melyet a Met-gálával nyitottak meg hétfő este.)

Heti kedvenc: az anyufarmer után itt az apucipő

moana 2015. május 6., szerda 13:50

Farmernadrágból már van boyfriend, girlfriend és mom fazon is, és most a bővül a család. A sport- és edzőcipők az elmúlt pár évben annyira divatosak lettek, hogy már elegánsabb összeállításokkal is bátran hordhatjuk ezeket. Igen, még azokat is, amelyeket a családdal vakációzó apák hordanak térd fölé érő nadrággal, lábközépig érő zoknival, betűrt pólóval és hasitasival. A hajtás után megmutatjuk, hogy nőként hogyan is viselheti az apucipőt. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Összeöltözött Madonna és Katy Perry

nemoszi 2015. május 6., szerda 13:36

Régóta vártuk, hogy valaki bevállalja Jeremy Scott valamelyik merész Moschino ruháját egy elegáns gálára: a tervező még a mekis kollekcióhoz készített pár tarka estélyit, de a 2015-ös őszi-téli kollekcióban is láttunk érdekes szetteket. A Met-gálán eljött Scott ideje, ugyanis rögtön két énekesnő is tőle választott estélyit: Madonna és Katy Perry graffitis ruhákban vonult a vörös szőnyegre és egyáltalán nem zavarta őket, hogy összeöltöztek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Trendin öltöztetett kétéves: nem túlzás kicsit?

mzd 2015. május 5., kedd 20:29

A photo posted by Jacoboy (@jaco3oy) on

Van az a mondás, hogy a szülők álmait legtöbbször a gyermekek teljesítik be – jobban mondva a szülők inkább rájuk erőltetik a saját elképzeléseiket, ha jó ez, ha nem. Hatványozottan igaz ez a kétéves maláj kisfiú, Jacoboy esetében, akinek az Instagramjába a HuffPoston futottunk bele: a 43 ezer követővel rendelkező gyermek helyett a fiókot aktívan blogoló édesanyja kezeli, aki divat iránti szenvedélyét nemcsak magán, de Jacobon is kiéli, ezt pedig a világ tudtára is adja. Kérdés az, hogy ez mennyire szerethető dolog.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézze meg a Met-gála legérdekesebb ruháit!

km 2015. május 5., kedd 15:39

A tavaly Charles James előtt tisztelgő Met-gála után idén a kínai kultúra került az est középpontjába: kényes téma, legalábbis a Fashionista szerint, melynek szerzője, Dhani Mau már előre félt attól, hogyan fogják a celebek és a divatvilág nagyjai a távol-keleti kultúrák megsértése nélkül megugrani a beöltözést. Benne volt a levegőben, hogy kínosan rasszista lesz az egész vörösszőnyeges felvonulás, mert gésának öltözni pont annyira politikailag korrekt, mint indiánnak – ami, már tudjuk, hogy nem az.

"Kulturális érzékenység kell ahhoz, hogy ezt a tematikát az ember sértés nélkül követhesse. Sok idő és fogékonyság nélkül esélytelen, hogy megértsünk egy másik kultúrát és attól tartok, hogy senki nem fog mélyen elmerülni a témában" – fejezte ki aggályait Maxine Builder, a Bustle szerzője, aki végülis a gála után megnyugodott és megírta, hogy nem volt komolyabb baj a kínai kultúra interpretálásával. Szóval mi is megnyugodhatunk, a celebek stylistjai nem voltak restek és komolyan vették a kultúrákkal való "játszadozást". 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Neoprén bikinik nyara jön

nemoszi 2015. május 5., kedd 07:59

Akármilyen vásárlási tematikájú Facebook csoportra kattintok, mindenhol a neoprén bikinik jönnek szembe: én is ilyet akarok, honnan rendelted, mennyibe került, hol lehet kapni – csak hogy a leggyakrabban felmerülő kérdéseket említsem. A válaszok általában kínai oldalak linkjeire, vagy a fast fashion boltok szerény kínálatára redukálódnak és sehol nem említik, hogy valójában a neoprén bikinik ötlete honnan ered: az ausztrál Triangl márka tervezőitől. És ami még jobb: tőlük is lehetne rendelni, de ez vagy nem jut eszébe senkinek, vagy drágállják a 89 dolláros árat és inkább a kamu, gyatra minőségű verziókat kajtatják a neten, amikből bőven van kínálat.

Aztán dőlnek a közösségi oldalakra a fotók a csalódott vásárlóktól, akiknek rossz lett a méret, vagy nem tetszik a 8 dolláros kínai gagyi minősége – ettől függetlenül borítékolható, hogy például a Balaton Soundon minden második kiscsajon neoprén bikini fog feszülni/lötyögni, mert most ez a divat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ennyit tud javítani a Photoshop még a modelleken is

Edicsek 2015. május 4., hétfő 21:06

Az senkinek sem újdonság, hogy az újságok címlapjain, belső oldalain, divatanyagokban vagy éppen bármilyen reklámanyagban szereplő képek nagyon komoly utómunkálatokon mennek keresztül. A retusálás folyamata órákat vesz igénybe egyetlen képnél még akkor is, ha egyébként nem is alakítják felismerhetetlenre a modellt, vagy nem retusálják addig, amíg el nem rontják. Ilyen munkákat láthat most másfél percbe sűrítve. Ne gondoljon senki hatásvadász átalakulásokra, nem csinálnak nyugdíjasból szilikonmellű Playboy-modellt, egyszerűen a retusálás folyamatát mutatják be egy videón úgy, ahogy eddig soha.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kertésznadrágra buknak a Victoria's Secret angyalok

mzd 2015. május 4., hétfő 10:37

Úgy tűnik, hosszabb szünet után újra reneszánszát éli a 2000-es évek elején népszerű kertésznadrág. A ruhadarabhoz nem nehéz felöltözni: megteszi egy basic felső is – bár a képeken látni fogja, hogy akad, aki még azt sem vesz fel hozzá. Akkor se kattintson el, ha önnek nem jön be ez a farmercsoda, mert tartogattunk két estélyis celebnőt is!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezek lesznek a legkomolyabb trendek a Google szerint

aa 2015. május 3., vasárnap 15:19

A Google nyilvánosságra hozta az idei év első felének trendelőrejelzését, melyet az oldalon végrehajtott hatmilliárd keresés által állított össze. Általában szeretjük az oldal által felállított prognózisokat, mivel szöges ellentétben állnak azzal, amit a divathét utáni időszakban sejteni lehet arról, hogy mégis miben fogunk járni a szezonban. Mivel a Fashion Trends Report néven futó program szigorúan csak a 2015-ös tavaszi-nyári trendekre koncenrált, így az év második felére beharangozott szőrme cuccok szerencsére még nem kaptak helyet a Google elemzésében.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Esküvői ruha kisokos: 15 tipp a választáshoz

lady glava 2015. május 3., vasárnap 13:11

Az esküvői ruhák mérete, fazonja és kidolgozottsága tervezőtől függően változó – a különböző márkák teljesen más arányokkal, vastagabb vagy keskenyebb derékkal dolgoznak, egyvalami viszont mindegyikben közös: az, hogy a vásárló különlegesnek érezze magát. Megtalálni az igazit ettől függetlenül egyáltalán nem könnyű feladat, pláne, ha az amerikai esküvői-valóságshowk pánikbeteg menyasszonyaiból indulunk ki, és ha a való életben ennyire azért nem is drámai a helyzet, akkor is jól jöhet néhány tanács, A Nagy Szervezkedés előtt. Hogy megkönnyítsük az életét, össze is szedtünk ezekből tizenötöt, nem feltétlen csak a ruhára vonatkozóan.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő vagy ciki a körömlakkos harisnya?

Menő/Ciki

aa 2015. május 3., vasárnap 11:10

11127486 771465646286171 6060728899064207111 n
Fotó: bellemaison.jp

A legtöbb japán trendmagazin szerint egy divatrajongó nő nyári ruhatárának elengedhetetlen kiegészítője lesz ez a kamu körömlakkos, ötujjas harisnyanadrág, amit a bellemaison.jp dobott piacra a napokban – írja a shumaiblog.com, mely szerint az utóbbi évek körömlakk- és rúzsmániája tehető felelőssé a szokatlan, lábtyű-szerű termékéért, amit 32 dolláros (kb.8900 forint) ára ellenére már most elkapkodtak a márka online boltjából. (Ezen a webshopon még beszerezhető)

Távolról sincs vége, olvasson még »
1648 szavazat 1430 szavazat

Katalin hercegné most nem másolta Dianát

nemoszi 2015. május 2., szombat 19:39

György hercegnek 2015. május 2-án, angol idő szerint reggel 8:34-kor húga született: az újszülöttet magyar idő szerint 19:12 perckor már meg is mutatták a kíváncsi tömegeknek, ahogy a brit királyi szokás kívánja. (Vilmos és Katalin egyébként 19:18-kor már haza is indult György herceg kistestvérével a Kensington Palotába.)

A makulátlanra sminkelt és fodrászolt hercegné fehér alapon sárga virágos, egyenes szabású, térdig érő ruhát és bézs magassarkú viselt, amikor először a nyilvánosság elé lépett lányával: a Telegraphtól tudjuk, hogy a hercegné ismét Jenny Packhamtől választott és a szokásos LK Bennett magassarkút húzta lábaira.

Távolról sincs vége, olvasson még »

8 divatbaki, amit 2015-ben elkövethet

Dívány 2015. május 2., szombat 16:52

A divattal kapcsolatos tanácsadást sokszor igyekszünk pozitív oldaláról megfogni és azt megmutatni, hogy mit viseljen – például a Heti kedvenc sorozatunkban. Akadnak viszont olyan helyzetek, amikor – bár rosszindulatnak tűnik – célravezetőbb arra rávilágítani, hogy mi az, ami mér régóta nem divat, sőt, lassan ciki státuszba lép át (ahogy tette nemrég a Michael Kors is). A Refinery oldalán egy egész jól összeszedett listát találtunk arról, hogy mik azok, amiket bár sokan viselnek, mégis ideje lenne elfelejteni. Íme!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lapozzon bele hazánk egyik legmenőbb online magazinjába!

aa 2015. május 2., szombat 10:43

Már két éve annak, hogy Boldov Eszter koncepciója alapján elindult a Philosophy, egy olyan magyar online magazin, aminek célkitűzése az volt, hogy felhívja a figyelmet a fiatal és feltörekvő hazai művészekre. A profin elkészített ingyenes magazin címlapján akkor egyik kedvenc modellünk, Kondás Kata volt látható, a napokban elkészült ötödik, tavaszi-nyári kiadás borítóján pedig az ismert német modell, Esther Heesch kapott helyet, akivel egy hangulatos divatanyag is készült. Az 1996-ban született Heesch neve nem ismeretlen a szakmában, hiszen pózolt már a Valentino, illetve a Chloé kampányában és számos neves divatház kifutóján is megfordult az elmúlt években.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Íme a szezon legmenőbb menyasszonyi ruha kollekciója

aa 2015. május 2., szombat 09:34

A Bridal Fashion Weeken mutatták be a következő szezon menyasszonyi ruha trendjeit, ahol még Vera Wang grunge stílusú esküvői ruhakölteményeinél is nagyobb visszhangot váltott ki a New York-i Houghton gyűjteménye, ami jóval izgalmasabb darabokat tartalmazott, mint a többi átlagos, mélyen dekoltált, gyöngyökkel kirakott csipkés vagy habos-babos menyasszonyi ruha kollekció – írja a klasszikus fehér, pezsgő, púder, bézs és fémes ezüst árnyalatot kapott kreációkról a jezebel.com.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Feleslegesen drága hajgumi-karkötő: menő vagy ciki?

Menő/Ciki

lady glava 2015. május 1., péntek 20:50

Önnel is biztos előfordult már, hogy megszokásból a csuklóján felejtett egy hajgumit, aztán persze mikor levette a több órás szaladgálás után, egy nagyon szép, karkötőnek is beillő piros csík maradt a helyén, aminek legalább negyed óra kell, hogy felszívódjon. Na, erre a roppant problémás hétköznapi rutinra húzott fel egy komplett márkát egy marketing-érzékeny házaspár, akik a hajgumi-karkötő bizniszt továbbgondolva létrehozták a BitterSweet jewelry-t, ami kizárólag olyan fém, na meg persze arany és ezüst karkötőket forgalmaz, melyek pont úgy vannak kialakítva, hogy egy hajgumit lehessen a közepükbe illeszteni. Az ötlet tényleg szerethető, árban viszont már kevésbé baráti. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1325 szavazat 911 szavazat

Klasszikus táskáik mini verziójával nyomulnak a divatházak

lady glava 2015. május 1., péntek 10:12

Önnek mi jut elsőre eszébe a dizájnertáskákról? Leszámítva az egyedi szabást, a felhasznált minőségi anyagokat és a feltűnő márkajelzést? Nekem az árcédula, ami akár egy kocsi árával is egyenlő lehet, éppen ezért érdekes az a jelenség, amire az utóbbi időben figyeltünk fel: a legnagyobb márkák új táskák helyett a már befutott modellek mini verziót dobják piacra, természetesen szintén horror áron – legalábbis elég furcsa, hogy a legtöbb kicsinyített más majdnem ugyanannyiba kerül, mint eredeti verzióik. A galériában összegyűjtöttünk pár példát olyan divatházaktól, mint a Stella McCartney, a Mulberry, a Phillip Lim, a Chloé vagy a Michael Kors – szörnyülködjön kicsit a néha valóban "minimális" különbségeken!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt az év legvagányabb plus-size kollekciója

aa 2015. április 30., csütörtök 21:35

Nemcsak Katalin hercegné egyik kedvenc tervezője, Lela Rose célozta meg a teltkarcsú divatrajongókat a tavaszi-nyári szezonban, hanem a molett méretű konfekciókban utazó Rum & Coke tervezője, Courtney Smith is, aki idén nemcsak egy életvidám, friss gyűjteménnyel lepte meg vásárlóit, de a márkanevet is az előzőnél egyel hangzosabbra, Courtney Noelle-re változtatta a közelmúltban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezek voltak a legmenőbb hajak a XX. században

Edicsek 2015. április 30., csütörtök 14:42

Az Atlantic összeszedte és egy animációs filmben bemutatta, hogy milyen hajdivatok hódítottak a XX. században. A válogatáshoz a celebek hajviseletét vették alapul, így nem hiányozhat a Charlie Angyalai fizura, sőt a Magdi Anyus konty sem, bár nekik persze nem a Barátok Közt egykori szereplője adta hozzá az apropót.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 ... 363

Blogok, amiket olvasunk

KETTŐS MÉRCE Percenként keres annyit, mint más havonta

Mészáros Lőrinc tavaly 96 milliárd forinttal gazdagodott. Napi 263 millió, percenként 183 ezer forint gyarapodás. Nem rossz!

KREATÍV PSZICHOLÓGIA Ezek a játszmák teszik tönkre a kapcsolatainkat

A játszmákkal nem csupán saját magunkat tehetjük boldogtalanná, de embertársainkat is az őrületbe kergethetjük játszi könnyedséggel.

HATÁRÁTKELŐ Hogyan szerezzünk barátokat külföldön?

Négy éve költöztünk Svédországba, nulla kapcsolattal. Innen épült fel a társaságunk. Tippek barátkozáshoz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés