TEJBEN-VAJBAN

Beyoncé mindenkit lenyom. Vagy mégsem?

mzd 2015. május 18., hétfő 11:49

Múlt héten a Met-gála köré építettük a Kinek állt jobban? posztunkat, a mostaniban viszont egy személyre hegyeztük ki: ő pedig nem más, mint Beyoncé. Az énekesnő szeret különböző stílusokat kipróbálni, így nem volt nehéz dolgunk ikertornyot találni a duplafarmer, a talpig fehér és a fura toppos szettjéhez. Adja magát viszont a kérdés: vajon rajta vagy az "ellenfelén" nézett ki jobban ugyanaz? Ön dönt!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A Balmain lesz a H&M következő vendégtervezője

mzd 2015. május 18., hétfő 07:21

Tavaly hosszú évek után végre nagy vágyunk teljesült: a H&M közös kollekciót készített Alexander Wanggel. Bár a cuccokért végül orbitális tolongás volt, minket nem annyira hoztak lázba a WANG felirattal telenyomott darabok. Éppen azért nagyon vártuk, hogy milyen új nevet jelent be - szokásos módon április közepén - a svéd üzletlánc. Végül pár órával ezelőtt, a márka Twitterén debütált a hír: a Zara koppintásainak amúgy örülő Balmain lesz a következő vendégtervező. Tudják, ez az a márka, amelynek a cuccait előszeretettel hordja az egész Kardashian-klán, a vonzalom viszont kölcsönös: nemrég a márka Kim Kardashiant és Kanye Westet választotta arcának.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Betört a körme? Teafilterrel megmentheti!

lady glava 2015. május 17., vasárnap 21:04

Ha hosszú körmei vannak, akkor pontosan tudja, milyen dühítő érzés, mikor hirtelen beszakad az egyik: legtöbbször maga a körömszerkezet mondja fel a szolgálatot, de az sem ritka, hogy valamilyen háztartási- vagy közlekedési baleset áll a háttérben. És ami még ennél is dühítőbb? Hogy a köröm nem is teljesen beszakad, hanem csak félig-meddig betörik, ilyenkor pedig nincs mit tenni: le kell vágni, vagy tövig reszelni, majd utána az összes többit is, mert mégis hogy néz ki, ha kilenc ujján hosszú, egyiken pedig csutkára betört köröm díszeleg? Az ilyen és ehhez hasonló esetekre mutat egy igen hasznos trükköt Julia Graf szépségblogger, aki szerint csupán egy teafilterre van szükség ahhoz, hogy megmentse betört körmeit. Mutatjuk a videót!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így hordja a szezon trendjeit Kendall Jenner

aa 2015. május 17., vasárnap 19:02

Nemrég megmutattuk, hogy hogyan szárnyalja túl öltözködésével Kim Kardashiant kishúga, a modellvilágban egyre menőbb névnek számító Kendall Jenner, aki jól láthatóan a tavaszi szezonban sem ült a babérjain és szinte az összes valamirevaló divateseményen megfordult New Yorktól Londonon át Párizsig. A marieclaire.com legújabb gyűjtése rámutat arra, hogy az alig 19 éves celeblány mennyire kikupálódott az elmúlt időszakban, aminek köszönhetően egyre kifinomultabban válogatja meg hétköznapi szereléseit és estélyi ruháit.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Fura fürdőruhák a múlt századból

Dívány 2015. május 17., vasárnap 15:20

A strandok egy része már megnyitott, ennek örömére ismét körülnéztünk a Getty archívumában. Most az érdekesebb fürdőruhákat és bikiniket (vagy annak is beillő fürdőruhákat) gyűjtöttük össze, és bekerült pár olyan kép is, ami inkább a helyszín, a szituáció miatt fura. Vigyázat, a galériában vannak igencsak alulöltözött hölgyek is!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Vicces buborékruhával sokkol a tervező

Menő/Ciki

etelka 2015. május 17., vasárnap 11:47

Szilas Rita buborékfóliás koktélruhákat tervezett, amelyek a sajtóközlemény szerint 6 in 1 ruhák. Csak feltételezni tudjuk, hogy arra gondolnak, hogy a ruhák "egyszerre elegánsak, csinosak, szexisek, fiatalosak, játékosak és extravagánsak." Hogy ettől miért lesz rögtön hat egy ruhából, nem teljesen tiszta, de ugorjunk át ezen az apróságon. A buborékfóliával kombinált darabok praktikusságáról nem vagyunk meggyőződve, az pedig igazán vicces lehet, ahogy az ember beleizzad, netalántán a buli hevében elkezdenek kipattogni a buborékok. A meglepő darabok közül egyet Sallai Nóra, színésznő viselt az idei Story-gálán, a meglepő darab biztosan az egyik legegyedibb ruha volt a buliban. Mindenesetre most önöké a döntés, szavazzanak a hirdetés alatt, vajon menő vagy ciki az új Szilas kollekció?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
872 szavazat 1019 szavazat

Megéri átlagos modellekkel reklámozni

mzd 2015. május 16., szombat 15:57

Legyen szó plus-size témáról, vagy koplaló manökenekről, a modellekkel többször foglalkoztunk már itt, a Díványon. Bármelyik szélsőségről is legyen szó, mindig heves hozzászólások érkeznek a poszt alá, de mint sejthető, a cégek nem a mi szavunkra adnak, inkább a saját potenciális árbevételüket nézik akkor, amikor arcot választanak a kampányuknak. Ezért is voltunk kíváncsiak arra, vajon melyik a legjövedelmezőbb reklámozási mód – a választ pedig a HuffPosttól kaptuk meg. Ha ön is kíváncsi rá, mindenképpen olvasson tovább!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lupita Nyong'o pörgésben verhetetlen

nemoszi 2015. május 16., szombat 12:43

Lupita Nyong'óra először talán 2014-ben figyelt fel a divatvilág: a 12 év rabszolgaság sztárja ugyanis annyira jól öltözött fel minden vörösszőnyeges megjelenéséhez, hogy nem lehetett nem észrevenni. Neki köszönhetően 2014 elején, a Golden Globe után elkapkodták a tehetős nők a 7000 dolláros Ralph Lauren ruha másait, melyben részt vett az eseményen, és a sajtó azóta kiemelt figyelemmel követi minden megjelenését. A 2014-es Oscar-gálán csodaszép Prada estélyiben pörgött, mellyel azonnal be is táncolta magát az év legjobban öltözöttei közé, de ezen a ponton kicsit elbízhatta magát, ugyanis egy irtó béna ruhában látogatott el 2014 végén a MET gálára (meg kell hagyni, abban is ügyesen pózolt).

Azóta valahogy nem alkotott maradandót a vörös szőnyegen – egészen idáig. Merthogy a 68. Cannes-i Filmfesztivál nyitóestjére egy csodaszép, smaragdzöld Gucci estélyit adtak rá a stylistok, melyben biztos, hogy ismét felkerül mindenféle "legjobbak" listákra. Pont ezzel a ruhával kapcsolatban figyeltek fel a Getty Images képszerkesztői arra, hogy Nyong'o minden királylányos ruhában megperdül párszor a vörösszőnyegen, hogy még látványosabb fotók készülhessenek róla: nagyon jó taktika, tényleg lenyűgöző a legtöbb kép, ahol a csodaszép anyagok röpdösnek körülötte. (Eddig talán csak egy ruhát nem pörgetett meg, a később lenyúlt majd megkerült, hamis gyöngyökkel kivert Calvin Klein estélyit.) A galériában megnézheti, milyen szépen pózol Nyong'o Cannes-ban és a korábbi fontos eseményeken: Oscar-gálákon, Golden Globe-okon, MET-gálákon. Mindenhol istenien.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Nyugaton nem szeretnek mosni

etelka 2015. május 15., péntek 18:23

A Hvg tegnap fedezett fel egy érdekes videót, melyben indiaiak csodálkoznak rá a nyugati ruhahordási szokásokra. A kiindulási alap egy negyedórás film, melyet egy indiai rendezőnő, Meghna Gupta készített egy textilüzemről és az ott dolgozó nőkről még 2012-ben. A film bemutatja, hogyan érkeznek meg a tengerentúlról a ruhák Kutch kikötőjébe, azt, ahogy onnan 1200 kilométeres úttal a hatalmas bálák eljutnak Panipatba (Nyugat-India), ahol elkezdődik a feldolgozás.

Az ott dolgozó nők jókat nevetnek azon, miféle ruhákat is hord a nyugati ember, rácsodálkoznak egy fürdődresszre, és azon tűnődnek, vajon miért is selejtezik ki az emberek az alig hordott ruháikat. A gombok és a cippzárak eltávolítása után a szín szerint szelektált ruhákat felaprítják majd fonalat készítenek belőlük, amit megszőnek, és a hatalmas tekercsek elindulnak vissza a tengeren túlra. A nők azt mesélik, hogy mindig azt hallják, nagyon drága a víz nyugaton, ezért mosás helyett inkább kihajítják a ruhákat a nyugatiak, mert olcsóbb újat venni, mint mosni. Vagy csak nem szeretnek mosni – jó hangulatú, de erősen elgondolkodtató kisflim. A teljes film itt nézhető meg, angol nyelven.

Ilyenek valójában a plus size ruhák

nemoszi 2015. május 15., péntek 11:45

A Buzzfeeden jelent meg a videó, melyben három molett, de teljesen különböző alkatú hölgy felpróbál három, elvileg plus size nőknek tervezett ruhadarabot. A ruhákat netről rendelték, a hölgyek által megadott méretek alapján, merthogy Amerikában sincsenek tele a boltok pluszos nőknek való ruhákkal (ami azért több mint furcsa, hisz ott tényleg nem mindenki nádszálvékony).

Az első hölgy, Tess vagány molett modell, a második szereplő, Kristin csajos stílusú, de hasa miatt nehezen talál ruhát magának, a harmadik lány, Sheridan pedig főként nadrágokat hord – mindhármukban közös, hogy nagyon örülnének neki, ha végre az üzletekben is lennének nagyméretű ruhák és nem kéne a netes rendeléssel bajlódniuk, ahol a legtöbbször nem tudják, mit kapnak a pénzükért. 

Például 42 dolláros sortot a Torridtól, ami kivétel nélkül mindannyiuknak szörnyen áll, és Kristin szerint egyenesen vissza kéne küldeni a pokolba, ahonnan jött. De a Fashion to figure 16 dolláros ceruzaszoknyája se jobb, és a 26,50 dolláros nadrággal sincsenek a lányok megelégedve. A 23 dolláros Forever21 ruhát is csak egyikük vásárolná meg, nézze meg a videóban, melyikük!

Ezek 2015 legmenőbb kiegészítői

lady glava 2015. május 15., péntek 08:51

A divathetek végén nincs más dolgunk, mint összegezni: mik a fő trendek ruhafronton, milyen szépségápolási trükköket tanácsolnak a profik, na meg persze mik lesznek a szezon legmenőbb kiegészítői, amiket ha nem is feltétlen dizájnerektől, de a fast fashion üzletekből és a vintage boltokból töredékáron beszerezhet. A nemzetközi divatházak több szemrevaló kiegészítőt is kifutóra küldtek, mi pedig összeszedtük az öt legnépszerűbbet, melyekkel egy teljesen hétköznapi szettet is izgalmassá és egyedivé tehet.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Féláron adják az anyukától lopott dizájnt

mzd 2015. május 14., csütörtök 20:02

Mel Lay két gyermek édesanyja és egyébként Milwaukie-ban él és ruhatervezéssel foglalkozik. 2014 áprilisában indította el a vállalkozását, a céges Instagram-profilján pedig a legtöbbször mosolyogni látjuk. Valószínűleg azonban nem ilyen arcot vágott, amikor a barátai felhívták a figyelmét arra, hogy a Target az ő egyik tervét árulja, ráadásul 25 dollár (átváltva 7 ezer forint) helyett mindössze 13-ért (3600 forintért). Lay hatalmasat csalódott és a pert fontolgatja – olvasható a BuzzFeeden.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így hordja idén a sortot!

mzd 2015. május 14., csütörtök 12:09

A sortokat mindenki szereti és a korai nyárnak köszönhetően akár már most is viselheti őket. Ha már beszerzett egyet, de még nem tudja, mivel vegye fel, van egy jó hírünk: celebnők segítségével életkorokra bontva mutatjuk meg, hogy ők mivel viselik. Ez persze nem azt jelenti, hogy ha már elmúlt 30, akkor nem öltözhet úgy, mint Hillary Duff – természetesen azt visel, amit csak szeretne, pusztán érdekességként csoportosítottuk őket a 20-asok, 30-asok és 40-esek kategóriáiba.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Most a cowgirl-stílus a menő?

Dívány 2015. május 14., csütörtök 09:26

Nem csak most, már egy ideje tavasszal és ősszel a rojtos, gagyi westernfilmekbe illő jelmezek ruhák lepik el a fast fashion boltokat. A barna, művelúr, rojtos kabátok, szoknyák és felsők egyébként még jó kiegészítői is lehetnek egy stílusban hasonló szettnek, de elég hangsúlyos darabok ahhoz, hogy öltözetünk többi részét alájuk rendeljük.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Függönyből és műanyag zacskóból alkotta újra a MET legfeltűnőbb ruháit

lady glava 2015. május 13., szerda 18:30

I made @KimKardashian's #MetGala2015 dress with a beige curtain and lots of paint #YasQueen

A photo posted by Mina Gerges (@keepingupwithmina) on

 

Kim Kardashian Roberto Cavalli estélyije kétségkívül az egyik legfeltűnőbb szerelés volt a 2015-ös MET-gálán - olyannyira, hogy egy kanadai egyetemista, Mina Gerges is lemásolta, méregdrága kristályok és csipke helyett ráadásul függönyből, tollból, és némi festékből. Gergesnek, aki korábban már Rihannából, Nicki Minajból, és a szájfeltöltést végre felvállaló Kylie Jennerből is inspirálódott, az a hobbija, hogy celebek vörösszőnyeges ruháit alkotja újra olyan hétköznapi, filléres holmikból, mint a műanyag zacskó, toll és tempera. Akármilyen furcsának is tűnik ez a roppant időigényes hobbi, annyi mindenesetre biztos, hogy a végeredmények láttán még néhány celeb is megilletődne.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: ballonkabát négyféleképpen

moana 2015. május 13., szerda 14:21

Bármennyire is közeleg a nyár, a reggelek és az esték még hűvösek, ezért kabát nélkül nem biztos, hogy érdemes elindulni. A Huffington Post szerint a farmer- és széldzseki, az esőkabát és persze a ballonkabát is jó megoldás lehet. A hajtás után az utóbbira mutatunk példákat. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Táskái miatt támadják Victoria Beckhamet

mzd 2015. május 13., szerda 14:20

Bár az énekesnőből lett tervező többször hangoztatta, hogy soha nem használna igazi szőrmét a kollekcióiban, úgy néz ki, a bőrrel kapcsolatban nem ennyire szigorú. Aktivisták hívták fel a figyelmet az ex-Spice Girl legújabb kollekciójára, amelyben Beckham valódi aligátor-, piton- és struccbőrből készült táskákat árul – olvasható a DailyMail oldalán. Az áruk pedig elképesztően magas: mi egy 12.500 eurós (3,75 millió forintos) táskába futottunk bele, de van olyan darab is, ami 18 ezerbe (közel 5 és fél millióba) kerül.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Év végén elégetik az eladatlan Louis Vuittonokat

mzd 2015. május 12., kedd 18:14

Teljesen más dolog után kutattunk, amikor belebotlottunk a FashionLady egyik cikkébe, amely olyan tényekről számol be a luxusdivatházakkal kapcsolatban, amelyekről csak kevesen tudnak. Gondolta volna, hogy a Louis Vuitton minden év végén máglyára dobja az eladatlan táskáit? És hogy Michael Kors már ötévesen esküvőiruhát tervezett? Ha nem, akkor olvasson tovább, meglepő tények következnek – természetesen ami túl hihetetlennek tűnt, annak mi is megpróbáltunk utánajárni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mi a franc történt a BAFTA díjátadóján?

mzd 2015. május 12., kedd 09:08

Rég volt annyira könnyű dolgunk, mint amikor eldöntöttük, hogy a Dailymail segítségével összegyűjtjük a Bristih Academy Television Awards (BAFTA TV) legfurábban kinéző ruháit. Nem tudjuk, mi történt a celebnőkkel, de ennyi szürke, kőmosott bézs, sellőszerű és előnytelen estélyit rég nem láttunk. Volt, aki Beyoncé és Kim Kardashian pár nappal ezelőtti MET gálás szerelését próbálta lemásolni – mondanunk sem kell, kevés sikerrel. Ha önt is érdeklik a szörnyű szettek, a galériánkban megtalálja őket!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kinek állt jobban: MET különkiadás

mzd 2015. május 11., hétfő 20:12

Egy hete rendezték meg a MET-gálát, ahol idén is szép számban jelentek meg jól öltözött (vagy éppen furán kinéző) celebnők. Azt már tudjuk, hogy Katy Perry és Madonna összeöltöztek az eseményen, viszont rajtuk kívül is akadt több olyan híresség, akik hasonló ruhában jelentek meg. Ha velünk tart, láthat Dolce&Gabbanába bújt, sellőnek kinéző és a Kínához köthető téma miatt pirosban nyomuló celebnőket is!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így néz ki valójában egy Stella McCartney cipő

nemoszi 2015. május 11., hétfő 17:49

Stella McCartney bankot robbantott a magasított talpú, kifejezetten bumszli Oxford-cipőivel: akkora divat lett a tavaly született cipőfazonból, hogy boldog-boldogtalan abban parádézik a divatesemények környékén. A bloggereknek és divatszakembereknek általában egész jól sikerül kombinálniuk az előnytelen lábbelit, mely McCartney-nál 625 és 670 euro közötti áron (170-182 ezer forintért) kapható, de most az általában őrült ruhákban parádézó Helena Bonham Carter is rákapott. 

Szerintem ez a cipő...

  • 170
    Remek!
  • 936
    Nagyon gány.

Ennek hála végre készült pár kép arról, milyen az, ha valaki meggondolatlanul öltözik fel egy ennyire (hang)súlyos lábbelihez: hát elég hülyén néz ki. Szóval ha ön nem született stílusdiktátor, ne is jusson eszébe kidobni ennyi pénzt erre a cipőre, sőt, a Jessica Buurmanról és egyéb gagyi rendelős oldalakról se álljon neki olcsón ilyen cipőt vásárolni, mert nem csak a mérettel és a kialakítással lehet baj, hanem azzal is, hogy nem tud mellé értelmesen felöltözni. Ha nem hiszi, nézze meg a galériát!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

A legújabb thaiföldi bőrfehérítésre nincsenek szavak

Edicsek 2015. május 11., hétfő 14:58

Az már nem új dolog, hogy Ázsiában a nők mániája az, hogy fehérítik a bőrüket. Mivel nagy a kereslet ezekre a termékekre, a kozmetikai ipar ontja magából a fehérítőket, amelyek közül egyik borzasztóbbnak tűnik, mint a másik. Itt a legújabb mánia, ami pont olyan undorító és egészségtelen, mint amilyennek hangzik és ahogy a videón kinéz. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lapos talpú papucsban töltjük a nyarat

aa 2015. május 10., vasárnap 15:52

Még bőven van időnk lélekben felkészülni a következő szezon egyik legnagyobb trendjére, a szőrrel beborított cipőre, így megnéztük, hogy várhatóan melyik tavaszi-nyári lábbeli lesz az előttünk álló meleg évszak legfelkapottabbja. A huffingtonpost.com szerkesztősége már most borítékolta, hogy nem ússzuk meg a nyarat a kényelmes, minimalista stílust követő, kicsit csúszkálós, lapos talpú papucs nélkül, amiben már a kora tavaszi divathét alatt is lencsevégre kaptak egy-két befolyásos divatszerkesztőt, modellt és bloggert. Nézze meg a hajtás után, hogy miben járunk majd a kánikulában!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Blake Lively uralta a vörös szőnyeget a tavaszi szezonban

aa 2015. május 10., vasárnap 10:35

Hol máshol mutathatta volna meg Blake Lively, hogy milyen kicsattanó formában van pár hónappal a szülése után, ha nem legújabb filmje, a Lee Toland Krieger által rendezett Adaline varázslatos élete című alkotás premierjének vörös szőnyegén és sajtóeseményein? Az online bolttal is rendelkező szőke színésznő a szerepe szerint egy 20. században élő 29 éves nőt alakít, aki egy katasztrofális baleset elszenvedése után nem öregszik tovább és világkörüli útra indul, majd szerelmes lesz.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Rossz üzlet a luxus ready-to-wear

bb 2015. május 10., vasárnap 09:56

Nem gondoltuk volna, de az Exane BNP Paribas luxuscikkekért felelős vezetője, Luca Solca szerint súlyos szerkezeti problémákkal küzdenek a divatházak ready-to-wear részlegén. Az Egyesült Királyságban például lényegesebben kevesebbet költenek a 'high-end' divatcuccokra, mint a többi luxuskategóriás termékre, ami valahol érthető, hiszen míg ugyanazt a mutatós karórát, nyakláncot vagy táskát szinte minden nap el lehet sütni, addig ugyanabban a ruhában nem lehet minden eseményen megjelenni.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 ... 363

Blogok, amiket olvasunk

KETTŐS MÉRCE Percenként keres annyit, mint más havonta

Mészáros Lőrinc tavaly 96 milliárd forinttal gazdagodott. Napi 263 millió, percenként 183 ezer forint gyarapodás. Nem rossz!

KREATÍV PSZICHOLÓGIA Ezek a játszmák teszik tönkre a kapcsolatainkat

A játszmákkal nem csupán saját magunkat tehetjük boldogtalanná, de embertársainkat is az őrületbe kergethetjük játszi könnyedséggel.

HATÁRÁTKELŐ Hogyan szerezzünk barátokat külföldön?

Négy éve költöztünk Svédországba, nulla kapcsolattal. Innen épült fel a társaságunk. Tippek barátkozáshoz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés