SZÜLŐSÉG

Attól még, hogy randizni kezdett a lányod, nem muszáj tahónak lenned

2017. szeptember 11., hétfő 07:27

J. Warren Welch-et az erejüket fitogtató, de a viccesnek szánt randiszabályaikkal többet ártó, mint használó családfők akasztották ki.

Egyáltalán nem viccesek amúgy a „szabályok” és viszonylag egyszerűek is, a feleségével 5 lányt nevelő apa mégis sokak tetszését elnyerte az Instagram posztjával. Az elsősorban a folytonos babusgatásba beleunt nők körében népszerűvé vált szavai ellenére megérti persze azt is Welch, hogy sok apa nehezen tud csak lemondani a testőr szerepkörről, szerinte azonban ezzel csak azt érik el, hogy még inkább megerősödik a tévhit, miszerint a nők állandó védelemre és istápolásra szorulnak. – írja a NZ Herald. 

Az apa szabályai pedig nagyjából így szólnak: „Őket kell megkérdezned, vannak-e szabályok. Nem akarok olyan nőket nevelni a lányaimból, akik csak egy őket a tulajdonainak tekintő, nyomasztó apuka segítségével képesek elérni, hogy tiszteljék őket. Ha pedig mégsem bántál jól velük, saját maguk is képesek lesznek helyre tenni, annyi szent. Jó szerencsét!”

A post shared by Jeff Welch (@j.warren.welch) on

Te mit gondolsz, egy apának kötelessége megvédeni a lányait a körülöttük legyeskedő férfiaktól?

 • 147
  Igen, persze. Egy apának mindig résen kell lennie.
 • 877
  Igen, egy bizonyos szintig. De azon túl már senkit nem lehet megvédeni a saját életétől.
 • 862
  Ha a gyerek kéri, igen. Egyébként rá kell bízni, hogy megküzdjön a nehézségeivel.
 • 52
  Nem. A lány élete, az ő dolga megoldani, ha gond van.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta