SZÜLŐSÉG

Meghalt a fiuk, mégsem adták fel

2017. augusztus 26., szombat 15:54 |

Egy-egy angyalszárny magukra tetoválásával állított annak idején emléket a túl korán távozó fiuknak az amerikai házaspár, most pedig egy kislánnyal is gazdagodtak: minden jó, ha a vége jó.

A két éve meghalt fiukról agyalszárnyakkal, no meg egy cuki kislánnyal megemlékező pár képe népszerű is lett a Twitteren: a talán kissé nyugtalanító asszociációkat teremtő, életet és halált egymás mellé helyező képet nagyjából 70.000 –en kedvelték eddig. 

A 2017 júniusában született kislányt a szárnyaik között ringató pár képét az anya, Gloria Kimmel testvére osztotta meg Twitteren, akit szemlátomást meghatott az 1-es típusú spinális izomatrófiában meghalt fiuknak örök emléket állított házaspár gesztusa.

„Szerettünk volna szép és kézzelfogható emléket állítani annak, hogy itt volt velünk.” – nyilatkozta a Yahoonak a tetoválásról az anya. A tetoválások a két éve elhunyt fiú szárnyait jelképezik. Mindkét szülőre jutott egy-egy szárny, hisz a kisfiút is közös erőfeszítéssel hozták világra - tette hozzá.

A kép mindenesetre sokakat meghatott, amit az is bizonyít, hogy nem kevesebb mint 70.000 ember megosztotta már. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta