SZÜLŐSÉG

A hónap legszebb gyerekfotói

2017. június 8., csütörtök 12:13

Az ártatlanság támakörben meghirdetett ingyenes havi fotópályázat döntősei között van bőven vidám és önfeledt gyerek, csakúgy mint váza vagy virágszál gyanánt naplemente elé biggyesztett kislány.

A childphotocompetition.com által havi rendszerességgel lebonyolított, profik és amatőrök képeit egyaránt elfogadó ingyenes fotó pályázat májusi fordulóján megadott téma az "ártatlanság" volt. A döntős képek között bőven találni giccses és/vagy maníros képeket, de egy-egy igazán jól eltalált fotót is. Mutatjuk kedvenceinket a döntősök közül.

A levesével, vagy valamilyen levesen túli körülménnyel elégedetlen kislány apátiája és szomorúsága valódi, ennyi lemondást egy kanálfogásba sűríteni még a legnagyobb színésznők sem képesek.

Szerencsére akad néhány önfeledt, játékba feledkező kölyök is a képeken, és valószínűleg a perui kislány sem szülői utasításra koszolta így össze magát. 

A nevetés és a fekete talpak:

Még egy lengyel pályázó meg egy kis sütimennyország:

A Kinder tejcsoki új arca is megérkezett

Mondjuk egy útmutatás gyanánt elsőként az „erős érzelmeket” kiemelő gyerekfotó pályázat esetén persze nem meglepő, ha kicsit szirupos lesz a termés. Hiába van jó pár őszintének és valódinak tűnő kép is a májusi válogatásban (például ezek itt fönt), a többség beállított, és a gyereket kellékként kezelő, giccsesebb képeslapokra emlékeztető kompozíció lett, annyira, hogy még az is felmerül a nézőben, vajon kitömött verebeket közelít meg annyira az az ámuló gyerekfej? 

Itt a teljes galéria, böngészd végig az olykor megkapó és szívmelengető, olykor pedig simán csak giccses gyerekfotókat. Neked is azok tetszenek, amiket kiemeltünk? Vagy másik a kedvenced? Facebookon megoszthatod velünk!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta