SZÜLŐSÉG

A hónap legszebb gyerekfotói

2017. június 8., csütörtök 12:13

Az ártatlanság támakörben meghirdetett ingyenes havi fotópályázat döntősei között van bőven vidám és önfeledt gyerek, csakúgy mint váza vagy virágszál gyanánt naplemente elé biggyesztett kislány.

A childphotocompetition.com által havi rendszerességgel lebonyolított, profik és amatőrök képeit egyaránt elfogadó ingyenes fotó pályázat májusi fordulóján megadott téma az "ártatlanság" volt. A döntős képek között bőven találni giccses és/vagy maníros képeket, de egy-egy igazán jól eltalált fotót is. Mutatjuk kedvenceinket a döntősök közül.

A levesével, vagy valamilyen levesen túli körülménnyel elégedetlen kislány apátiája és szomorúsága valódi, ennyi lemondást egy kanálfogásba sűríteni még a legnagyobb színésznők sem képesek.

Szerencsére akad néhány önfeledt, játékba feledkező kölyök is a képeken, és valószínűleg a perui kislány sem szülői utasításra koszolta így össze magát. 

A nevetés és a fekete talpak:

Még egy lengyel pályázó meg egy kis sütimennyország:

A Kinder tejcsoki új arca is megérkezett

Mondjuk egy útmutatás gyanánt elsőként az „erős érzelmeket” kiemelő gyerekfotó pályázat esetén persze nem meglepő, ha kicsit szirupos lesz a termés. Hiába van jó pár őszintének és valódinak tűnő kép is a májusi válogatásban (például ezek itt fönt), a többség beállított, és a gyereket kellékként kezelő, giccsesebb képeslapokra emlékeztető kompozíció lett, annyira, hogy még az is felmerül a nézőben, vajon kitömött verebeket közelít meg annyira az az ámuló gyerekfej? 

Itt a teljes galéria, böngészd végig az olykor megkapó és szívmelengető, olykor pedig simán csak giccses gyerekfotókat. Neked is azok tetszenek, amiket kiemeltünk? Vagy másik a kedvenced? Facebookon megoszthatod velünk!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta