SZÜLŐSÉG

Szomorú: aki csak képeslapokat szeretne a szülinapjára

2017. április 2., vasárnap 11:09

Aaron Stampernek nincs könnyű kamaszkora, három éve leukémiás. A fiúnak április másodikán lesz a 16. születésnapja, amire nem kért mást, mint képeslapokat, hogy érezze, van még kapcsolata a világgal. Arról már biztosan lemaradtunk, hogy a lapok időben odaérjenek, de annak is biztosan nagyon örül majd, ha néhány hét múlva kap néhány jókívánságot a világ egy ilyen távoli szegletéből. Ha írnátok neki egy lapot, ide küldjétek:

Aaron Stamper, 2795 Pea Ridge Road Irvine, KY 40336. USA

13489396 G

És miért pont képeslapok? "Egyszerűen szeretem gyűjteni őket. Amikor idősebb leszek, beleteszem majd őket egy albumba, hogy emlékezzek, milyen nehéz dolgokon menten keresztül" - mondta Aaron.

Amióta a fiú története napvilágot látott, megmozdult körülötte a közösség, egy közeli iskola negyedikes tanára például közösségi gyűjtést indított, hogy segítsen a fiúnak és a családjának, osztályával együtt pedig 65 képeslapot küldtek. 

Gyakran mást sem szeretnénk az élettől, csak, hogy érezzük: tartozunk valahova. Hogy tudjuk, másokat is érdeklünk. Aaron egyszerű kérése az édesanyja szerint mégis nagy erőt rejteget:  ez az neki kitartást a küzdelemhez, hogy ne adja fel. 

Április másodika az egész Stamper család számára nehéz nap. Három éve két nappal a fiú születésnapja előtt derült ki Aaron leukémiája, egy évre rá pedig ekkor vesztették el a fiú 19 éves bátyját egy autóbalesetben. 

Ha jártok mostanában postán, és fel tudtok adni egy lapot a fiúnak, tegyétek meg. Hátha tényleg hozzájárul a gyógyulásához.

Ha tanácstalanok vagytok, mit írjatok, akár ennyi is megteszi: "Dear Aaron, greetings from Hungary! Wish you a very happy 16th birthday! Thinking of you! Get well soon!" és egy aláírás.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2017.04.02 17:18:39Bobby Newmark

  Ja, kár, hogy ez a képeslapküldési "ötlet" lassan 30 éves. Igaz, akkor bejött.

  [link]

  Az lesz a "jó", mikor a gyerek már rég, évek óta halott/meggyógyult, és még mindig kapja a képeslapokat.

 • 2017.04.04 12:17:47ricamaca

  Akkor a 16-ot írd át 17-re! Annak méginkább fog örülni :)

 • 2017.04.04 14:05:41an-dee

  Bobby Newmark: google-t ismered? tudsz angolul? segítek:
  [link]

  Látod, ahelyett hogy itt játszanád a primitívet, elemehetnél dolgozni.

 • 2017.04.06 15:01:50szcsongor

  Bobby Newmark: Ja szerintem még baszd is le a srácot, hogy leukémiás és még ilyen hülye, elcsépelt ötletei is vannak.
  Idióta.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta