SZÜLŐSÉG

Tönkretette a karmester a gyerekek karácsonyát

2017. január 3., kedd 18:31

A Disney egyik csúcsterméke, a “Frozen” egyik olasz előadása botrányba fulladt, miután a show végén a karmester közölte a főként gyerekekből álló nagyérdeművel: a Mikulás nem létezik – írja a Telegraph

A karmester, Giacomo Loprieno a beszámolók szerint akkor rágott be, amikor észrevette, hogy a családok az előadás vége előtt kezdtek elszállingózni, hogy megússzák a tumultust a római Parco della Musica auditórium kapuinál.

Kijelentése természetesen számos panaszt vont maga után és a közösségi médiát is elöntötték a felháborodott bejegyzések, jogosan: a karmester frusztrációját aljas módon ugyanis a legártatlanabbakon, az esten résztvevő gyereken töltötte ki. 

Loprieno sok gyerek álmát tette tönkre, amikor az előadás végén megragadta a mikrofont és mielőtt leviharzott volna a színpadról, azt mondta bele: "Egyébként a Mikulás nem létezik." A december 29-i, csütörtöki est így gyereksírásba fulladt rengeteg családnál.

A szervező, a Dimensione Eventi, teljesen elhatárolódott Loprieno viselkedésétől – mi mást tehetett volna – és a következő előadásokon már valóban más irányította a zenekart. A december 30-i előadásra még egy mikulásruhás embert is beültettek a nézők közé.

A családok 30-48 eurót (9-15 ezer forintot) fizettek a “Disney in concert: Frozen” című kétórás produkció megtekintéséért, mely az incidenstől eltekintve általában a "csodálatos meglepetés" jellemzést kapta mindenhol.

Alábbi felvételen nem a botrányos eset látható, hanem egy sima Frozen-koncert 2014-ből:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MÁS TÉSZTA 1453: egy új konyha születése

Csodálatos, dekadens, részletgazdag, kifinomult. Bizánc falain innen és túl

KERTÉSZ Így harcolj a parlagfű ellen

Nincs növény, amitől többen szenvednének, mint a parlagfű. Hazánkban 1920-ban jelent meg. Profi tippek a harchoz

OTTHONTÉRKÉP Trump eladó háza: parasztbarokk

Remek mulatság végignézni a képeket. Pénz=/=ízlés. De legalább nagyon sokba kerül...
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta