SZÜLŐSÉG

Titokban fogadtak örökbe, levideózták a reakciókat

2016. május 22., vasárnap 13:32

A Kaliforniában élő Lacey és Banks Farris évekig küzdöttek, hogy gyerekük legyen. Az asszonynak egyszer már sikerült teherbe esnie, de elvetélt a huszadik héten. Túl voltak már a lombikprogramokon is, sőt, már egy örökbefogadási kísérleten is, aminek végén annyira vágyott csecsemő anyja végül meggondolta magát - írta a DailyMail.

A sok csalódás után a házaspár úgy döntött, hogy a legújabb próbálkozásukat titokban tartják, és csak egy sikeres adoptálás után szólnak a környezetüknek. Amikor a kis Finley végül hozzájuk került, beültek az autóba, és sorra látogatták a családtagjaikat, munkatársaikat, barátaikat, hogy bemutassák nekik a babát. Egyszerűen csak beállítottak hozzájuk az anya karján a gyerekkel, a könnyes, szeretetteljes, szívmelengető reakciójukat pedig az apa videóval dokumentálta. 

"Ha Finley felnő, látni fogja, hogy milyen boldogan fogadta mindenki - ez mindennél többet jelentett a számunkra. Annyira jó volt látni, hogy a családunk teljes erővel mögöttünk áll" - idézte a lap Lacey Farrist. 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta