SZÜLŐSÉG

Kislány-szépség gyorstalpaló, apukáknak

2016. március 28., hétfő 14:59

Philippe Morgese egy amerikai egyedülálló apuka, aki órákat ad sorstársainak abból, hogyan kell csodálatos hajkoronákat kreálni kislányuk hajából.

„Szeretném ezeknek az apáknak megtanítani, hogyan kell ezt csinálni, hogy a frizurák, amik akkor készülnek, ha nálunk van a gyerek, ne legyenek beskatulyázhatók az „apahaj” megnevezés alá. Plusz, egyáltalán nem szeretném, ha a lányom nem élhetné át ezeket a csajos dolgokat; nem kell fiús lánynak lennie csak azért, mert egy férfi neveli –mondja Morgese.

A szépség-iskola apáknak, nem vicc. „Az egész életemet az óra köré építettem.” – mondta el az Orlando Sentinelnek egy apuka, aki az iskolába jár. Egy másik apuka meg azzal büszkélkedik, hogy jó érzés fogja el, hogy ő is meg tudja csinálni a lánya haját, ha éppen az anyja nincs a közelben. 

Ötven apa-lánya formáció jelentkezett a kurzusra, irtó cukik az igyekező apukák, tényleg. „Nem attól leszel jó apa, hogy megcsinálod a gyereked haját, de ha már egyébként is jó apa vagy, ez csak egy bónusz a többi dolog mellé.” – adta meg a zárómondatot Morgese, amiben teljesen egyetértünk vele.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta