SZÜLŐSÉG

Heti cuki videó - így vigasztalják a gyerekek a hibázó játékost

2016. január 24., vasárnap 12:41

Időnként mindenki hibázik. Az viszont a legtöbbször csak egy döntés kérdése, hogy hogyan reagálunk mások hibájára: a biztonság kedvéért még egyszer belerúgunk a földön fekvőbe, vagy megpróbáljuk inkább megvigasztalni – amire, könnyen belátható, nagyobb szüksége van a delikvensnek.

Egy minnesotai tanár Sarah Myhre ez utóbbit, vagyis a jófejséget, az együttérzést gyakoroltatta az első osztályosaival. Az történt ugyanis, hogy a Minnesota Vikings (amerikai foci csapat) az egyik játékos súlyos hibája miatt kiesett a bajnokság rájátszásából. 

Az esetről a Hufftington Post készített videót, a tanár által adott feladat az volt, hogy a gyerekek írjanak bíztató üzenetet a hibázó játékosnak. „Szuper focista vagy”, „Ne add fel, nagyon szeretünk”, „Tudom, hogy megcsinálod, győzni fogsz” és ehhez hasonló tartalmú levelek születtek. Nagyjából ugyanazt írták, amivel őket szokták vigasztalni a szüleik.

Heti szívmelengető videó, ne hagyja ki!

Kids Write Encouragement Cards To Shamed Vikings Kicker

These kids have very sweet words for Minnesota Vikings kicker Blair Walsh.

Közzétette: HuffPost Sports – 2016. január 14.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta