SZÜLŐSÉG

Emlékszik még az alapműveletekre? Itt tesztelheti!

2016. január 18., hétfő 15:38

Az Eduline oldalán futottunk bele egy játékba, ami az unaloműzés mellett arra is jó, hogy egy kicsit felfrissítse az emlékeit és tesztelje, mennyire van képben az alapműveletekkel. Valószínűleg két számot összeadni vagy kivonni nem egy nagy kaland, azonban ha e mellé stresszforrásként visszaszámlálás is párosul, akkor már könnyebben hibázunk.

Mi is kipróbáltuk: első körben B+ eredményt kaptunk (az angolszász rendszernek megfelelően osztályoznak minket a végén) 97 százalékos pontossággal - a hibák egy része viszont abból származott, hogy bár tudtuk a jó választ, a nagy sietségben félregépeltük a billentyűzeten.

Kattintson a képre és indulhat a játék!
Kattintson a képre és indulhat a játék!
Fotó: Mindgames.com

Ha ez már túl könnyű önnek, akkor itt van egy másik is: itt egy hatalmas tábláról válogathat műveleteket és számokat - ezeket úgy kell összeraknia, hogy a végén korrekt egyenlet jöjjön ki. Minél bonyolultabb műveleteket hoz létre (helyesen), annál több pontot kap. Ha viszont elrontja, vége mindennek. 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta