SZÜLŐSÉG

Beindult a karácsonyi cukifotó dömping!

2015. december 9., szerda 15:39

Semmi sem tud gyorsabban mosolyt csalni az ember arcára, mint egy cuki kisbabáról készített fotó, és ha odacsapnak még mellé egy cuki kutyát is (főleg, ha a kutya még bébi), máris robban a cukiságbomba.

Ja, és, hogy még ezt is lehet fokozni?! Na, igen, ha még egy kis karácsonyi hangulatot is varázsol a fotós a képre. Hiába járják be minden évben ugyanezek a fotók a netet, soha nem fog rájuk unni senki, mert hát van, aki a gyerekekért rajong, van, aki a kutyákért, de akad olyan is, aki mindkettőt bírja. Szóval így bármit el lehet adni. Már csak egy kérdés maradt: bőgött ma már?! Mert ha megnézi ezeket a fotókat, biztosan fog. 

shutterstock 233677483

Kattintson a képre, hogy megnézhesse az összes fotót!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta