SZÜLŐSÉG

Lehet egy kisfiú hercegnő Halloweenkor?! Naná!

2015. október 16., péntek 11:02

Mi is lehetne természetesebb, mint egy gyerek kívánságát teljesíteni, főleg, ha könnyen kivitelezhető?! Így tett az a 28 éves amerikai apa is, Paul Henson, akinek 3 éves kisfia, Caiden azt kérte, hadd lehessen ezen a Halloweenon Elza, a Jégvarázs című meséből. 

Henson különböző jelmezeket mutatott Caidennek a vásárlás alatt, hátha valami másra bukik majd rá a gyerek, és akkor már nem is lesz olyan érdekes a hercegnős jelmez. „Tudod milyenek a kicsik, elég bizonytalanok.” - mondta a BuzzFeednek az apa. De Caiden ragaszkodott a Jégvarázsos Elza kosztümhöz.

Az apa ki is posztolta ezt a Facebookjára - az üzletből, vásárlás közben - hogy senkit ne érjen meglepetés november első éjszakáján, amikor meglátják a kis lurkót a hercegnő jelmezben, na, meg persze őt, Anna szerepében. Mert Henson bevállalta, hogy ha a gyerek Elza lesz, ő Annának öltözik (Elza testvére a mesében).

Fotó: Paul Henson / Facebook

„Nem gondoltam, hogy bármi olyat csinálnék ami nem mindennapi.” - fűzte hozzá az apa, aki mindenképpen klasszul fog kinézni a hercegnő kosztümben. „A Halloween egyébként is arról szól, hogy a gyerekek kedvenc főhősüknek öltöznek, ahogyan ez most is történik, ezen a héten Caiden hercegnő lesz.” - írta a Facebook poszt alá az apa.

Fotó: Paul Henson / Facebook

Természetesen a hercegnő ruhába bújt Caidenes fotót azonnal felkapta az online társadalom, és alig egy éjszaka alatt, több tízezren meg is osztották a bejegyzést. „Amikor a következő reggel felkeltem, kábé ennyit tudtam mondani: szent szar (sic!), jó pár ezren megosztották a posztot, és be sem tudtam jelentkezni a Facebookomba. Rengeteg üzenetet kaptam, ezek leginkább pozitív hangvételűek.”

Henson azt mondja, a szülei úgy nevelték, hogy saját maga legyen, és ő is így szeretné nevelni a fiát. „Támogasd a gyerekeidet, szeresd őket, hiszen ők úgy néznek fel rád, mint a hősükre.” Miért ne segítenénk nekik elérni a céljaikat?” - emelte ki Henson. Biztosan remek Halloweenjük lesz, alig várjuk a fotókat a gyerekről és az apjáról, amint édességet kéregetnek a szomszédoktól, a halott lelkek éjszakáján.

Fotó: Paul Henson / Facebook

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2015.10.16 12:03:08Terézágyú

  Remélem azért majd megborotválkozik.

 • 2015.10.16 13:24:58drbuboo

  @Terézágyú: Halloweenkor nyugodtan lehet szakállas Anna hercegnő.

 • 2015.10.16 15:37:20Gerberus

  Aztán ő is nyer egy dalversenyt!

 • 2015.10.16 16:08:45(-o-)

  valami gorombát akartam írni arról a szegény kisgyerek meg a nemi identitás meg az idő összefüggésében, de leszarom, mint ahogy egyre több mindent. Kit érdekel egy 3 éves kis buzi?

 • 2015.10.16 16:27:45Gino

  (-o-): Mitől lenne egy 3 éves gyerek buzi? Attól, hogy a degeneráltak annak nevezik? Öltözhetne például terminátornak is. Szeretnéd, ha a fiad felnőtt korában egy gyilkológép lenne? Vagy rókának, ami az egyik mesében meg akarja enni a főhőst, a másikban meg őt akarja elpusztítani a simabőrű. Vajon van elég agyad felfogni ezeket a kérdéseket? Meg hogy egy háromévesnek rohadtul nem kell magyarázni se kolbászos énekesnőkről, sem tahó kommentelőkről.

 • 2015.10.16 20:05:37vészmadár (pica pica)

  (-o-) mint gyakran mondom, nem elég ostobának lenni, annak is kell látszani. Te tökéletesen csinálod.

 • 2015.10.16 22:39:0031/48

  Beteges dolog kisfiúkat kislánynak nevelni és nem a normális társadalmi normák felé, hanem a degradálódás irányába terelgetni.

  Ne, a kisfiú ne babázzon, de főleg ne öltözzön lánynak vagy hercegnőnek. Az ilyenekből lesznek az olyan elfuserált "férfiak", akik sosem tanultak meg alapvető ház körüli dolgokat megszerelni (nem mintha egy nőnek nem kellene legalább alapszinten értenie ehhez, vagy egy férfinak ne kellene tudnia főznie, a túlzott szerepfelosztás is egy nyugati úriaskodó hóbort), vagy még rosszabb, divatbuzi vagy egyéb elfajzott dolog lesz belőle és akár az életét is tönkreteheti.

  A gyerekek IGÉNYLIK a szabályokat, a rendszert. Nem az erőfitogtatást, hanem a felnőttek iránymutatását. Ha azt mondják nekik, hogy a kisfiúk öltözzenek férfinak, a lányok pedig nőnek azt fogják elfogadni. Ha azt öntik az agyukba, hogy nincsenek nemek és mindenki egyenlő, akkor azt fogják benyelni. Csakhogy az egyik az ember biológiájából fakad és jól müködő társadalmak alapultak rá, a másik pedig egy hanyatló rendszerekben felbukkanó a valós élettől elszakadt ideológián alapul.

 • 2015.10.17 05:08:32_dina_

  A csajok lehetnek Jack Sparow, és azon mosolygunk. Akkor? Mármint azon soha senki nem ütközik meg, ha nők bújnak férfijelmezbe, akkor nem értem, vagyis igen, de mégis fura, hogy ekkora hír egy fordított eset. Miért ne? Mert ciki? Mert buzi lesz? Mert a férfinek mindig férfinek kell lennie? A lány nem lesz leszbi? - nem hát, csak jót vihog. Érdekes így az egész. Az a tény, hogy ez egy nagy hír, csak ez az apró tény egy erős társadalomkritika. :D Próbáljuk már meg élvezni az életet anélkül, hogy címkéket ragasztunk másokra csak mert jól érzik magukat!

 • 2015.10.17 10:12:34Boost Boosted

  Buta parasztok vagytok nagyreszt:.

 • 2015.10.17 11:40:50mattlaw

  _dina_ Teljesen egyetértek. Lányok/nők nyugodtan öltözhetnek fiú/férfi ruhába, gyerekként játszhatnak fiús játékokkal, de fordítva már egyből buzit kiáltunk és kiátkozunk? Csak azért mert ezt igyekeznek belénk sulykolni? Rá kellene jönni: Nem a ruha teszi az embert.

 • 2015.10.17 12:39:02szombi

  ?

 • 2015.10.17 12:39:18szombi

  A kissrác ilyen rucit akart, jól érzi magát és ez a lényeg, neeeeem? Nem egy ruhától(vagy kettőtől, száztól) lesz valaki meleg, hanem az olyan degenerált megmondóemberektől akik a nemi szerepeket egy az egybe ráerőltetik a népre. Nem az a lényeg hogy éppen az apa támogatja ebben, hanem az értékrend amit a szüleitől kap. És egy hercegnős jelmez vagy neadjisten hellokitty-s rózsaszín pulcsi önmagában nem képvisel olyan értékrendet ami a gyereket LMBTQ-vá neveli.

  Jó sok meleg meg ferdehajlamú nevelkedett kis hazánkban a 70-es és 80-as években is, amikor amerikának meg hasonlónak a hírét sem hallották, és egy hercegnős jelmez minimum egy k*rvanagy apai/nagyapai pofont eredményezett volna. Ma, a "nagy liberális időkben" sincs több b*zi mint 30 éve, legfeljebb a mostani melegek valamivel jobban érezhetik magukat.

  Egy kisfiú vagy kislány meg jóformán attól lesz meleg vagy transzszexuális, amitől a legkevésbé várnánk: a nemi sztereotípiák erőszakos sulykolásától, és attól a degenerált környezettől amit itt a fórumon egyesek képviselnek. Azért fog valaki felnőtt korára idegenkedni a saját neme szerinti szerepek átvállalásától, mert csecsemőkorától fogva egész addigi életében rá volt kényszerítve.

  Ahogy egy lány is dömperezhet meg hordhat Jack Sparrow jelmezt és kék farmer kezes-lábast, úgy egy fiú is babázhasson és hordhasson hercegnős jelmezt meg hellokitty-s szabadidőruhát FELTÉVE ha abban érzi jól magát. A "gyűlölt liberális-globalizált világ" ebben annyit segít hogy egy gyerek TÉNYLEG JÓL ÉREZHETI MAGÁT, de a liberalizmustól még nem lesz b*zi meg drogos sem.

 • 2015.10.19 15:44:50ne vada

  Felőlem annak öltözik a gyerek, aminek akar. De ezek a rajzfilmfigurák ijesztően ocsmányak. :D

 • 2015.10.25 08:51:35Linola

  Jó nem kell drámázni a kisfiú kívánsàga miatt, nincs abbab semmi különös ennyi idősen, ám legyen, de túllihegni sem és apának hozzáöltözni. Minek?

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta