SZÜLŐSÉG

Kézilabdázóé a hónap legkreatívabb terhesség-bejelentése

2015. október 15., csütörtök 11:48

Bár még csak október 11-én töltötte fel Facebook-oldalára, már több mint egymilliószor nézték meg Nikola Karabatić olimpiai, Európa- és világbajnok francia kézilabdázó azon videóját, ahol bejelenti: jövő áprilisban barátnőjével kisbabájuk születik. A sportoló a The Flippist által készített, 19 másodperces kisfilmjében stílusosan és humorral közölte a világgal a hírt - ha kíváncsi rá, pontosan hogyan is lesz babája egy kézisnek, nézze meg itt lent!  

a Little Secret

Posted by NIKOLA KARABATIC on Sunday, 11 October 2015

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta