SZÜLŐSÉG

Heti cuki: a bébi és az avokádó első találkozása

2015. június 14., vasárnap 16:13

Egy hónapja pörög a legnagyobb videómegosztón az a kisvideó, amin egy kisgyerekbe próbálja az anyja beletuszkolni a pépesített avokádót. A videót már csaknem kétmillióan látták.

Igazándiból, nem is értjük, hogy a francba lehetett az, hogy a szüleiből nem fakadt ki egy oltári röhögés sem, a kamera egyszer sem ingott meg a felvétel készítése közben, és simán másfél percig képesek egy-két kacajjal kommentálni, hogy gyermekük rohadtul nem érti, hogy mit, de leginkább, hogy miért tömködik a szájába ezt a zöld izét.

A baba arckifejezésén kívül még egyébként roppant mókás az apuka szőrös lába is amin a gyerek ül. Ha ezen a héten csak egy cukiság befogadására képes, ez legyen az. Komolyan, már előre várjuk a mémeket amik ebből a videóból fognak születni!

Oké, mi is voltunk ebben a cipőben, mi is tuszkoltunk a gyerek szájába erőszakosan mindenféle kaját, de valójában, ha igazán őszinték vagyunk: a második kanálnál nyilvánvaló, hogy a gyerek ezt nem szeretné, és ahhoz képest roppant türemlesen viseli a megpróbáltatásokat.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2015.06.14 22:12:40zizi77

  Az enyém simán lehányt volna! :)

 • 2015.06.16 02:32:29Gabyka

  Édes. Az én kincsemről nem tudnék ilyen videót csinálni, mert imádja az avokádót. Szinte az első étel volt amikor megkezdtük a hozzátáplálást.

 • 2015.06.16 18:30:39szombi

  Bocs lányok de ez k*rvára nem cuki.
  A kétkedőknek: mi lenne ha én is valami szokatlan dolgot tömnék a szádba (és nem, nem azt amire most éppen gondolsz :P), vajon milyen arcot vágnál? Az cuki lenne?

  Index: szedjétek már le lécci a főoldalról mert a hányinger kerülget ahogy ezt a szerencsétlen babát is.

 • 2015.06.17 00:27:10ducinea

  Hát szerintem a legtöbb baba fintorog, ha az anyatejes táplálás után először kóstol egy teljesen más ízt. Nincs ebben semmi "szerencsétlen". Az én első gyermekem az almától grimaszolt keservesen, és ki is lökte a nyelvével az elő alkalommal, de hamar megszerette, ma is szereti, de tény, hogy inkább az édesebb fajtákat.

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta