SZÜLŐSÉG

Gyerekszíndarab helyett keménypornót kaptak a szülők

2014. december 13., szombat 11:00

Éretlenségünk bizonyítéka, hogy nem tudtuk visszafogni a röhögést, amikor arról olvastunk, hogy egy Edinburgh-i színház a gyerekek által előadott színdarab dvd-je helyett nagy csinnadrattával egy izmos pornófilmet küldött a szülőknek.

A színház a múlt héten tette közzén a Facebook oldalán a jó hírt, miszerint a "Megamix DVD-k megérkeztek, önöknél lesznek karácsonyra". Ezt követte az üzenet: "Az Edinburgh színház elnézést kér ezért a teljesen megbocsáthatatlan és váratlan hibáért, amellyel felzaklatta a családokat." Az eredeti jó hírt azóta törölték.

shutterstock 229435534

A sajtóban megjelent reakciók szerint egész Edinburgh-ben nem akadt egyetlen szülő sem, aki végignézte volna a kapott "Bondage Mistress" című pornófilmet, ha már így alakult.
Az egyik apa azt nyilatkozta, hogy biztosan perelni fog, még nem tudja, kit és miért, de perelni fog, az tuti. A Bondage Mistress szerinte (bár nem nézte meg rendesen) totálisan gusztustalan mocsok, "nem is amatőr film, hanem a rendes pornó".

A filmek sokszorosítását végző cég vállalta a felelősséget, és természetesen ők is megjelentettek egy közleményt, amelyben bocsánatot kérnek a hibárt, ami oda vezetett, hogy "hibás, és erősen helytelen tartalmú" filmeket kaptak a szülők a gyerekek csetlésbotlása helyett. És egyben azoktól is elnézést kértek, akik a Bondage Mistress-t várták lelkesen, ám ahelyett egy gyerekszíndarabot kaptak.

Melyik a nagyobb csalódás?

  • 168
    Gyerekszíndarab helyett pornó
  • 1180
    Pornó helyett gyerekszíndarab

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta